contadores Saltar al contenido

Gjør bildene dine til et kunstverk med opplysning

Hvis du ser på deg selv som en kreativ person og elsker fotografering, er det et program som ikke kan mangle på iOS-enheten din, og det er Enlight. Med Enlight, bildene dine og litt tid kan du skaffe deg ekte kunstverk veldig enkelt og raskt.

Enlight var opprinnelig bare tilgjengelig for iPhone, men siden juli 2015 er det også en versjon for iPad, slik at du kan få enda mer ut av den takket være nettbrettskjermen. På den andre siden, Ikke glem at Enlight ble valgt Årets App 2015 i App Store i flere land, inkludert Storbritannia, Australia, Canada, Frankrike eller Tyskland.

Enlight.

Det er en uendelig applikasjoner for å redigere bildene dine i App Store, men dette er utvilsomt en av de mest populære blant brukerne. Ikke bare fordi det er veldig enkelt å bruke, men også fordi det gir virkelig fantastiske resultater.

Det kan interessere deg | Cameraxis, appen til å bli en grafisk designer

Enlight, en kraftig fotoredigerer som du vil lage utrolige ting med

Med Enlight vil du glemme å måtte bruke forskjellige applikasjoner for å redigere et enkelt bilde, siden det kombinerer alle verktøyene du måtte trenge i en kraftig applikasjon med et veldig elegant design. Enlight-grensesnittet er veldig enkelt og intuitivt, slik at du vil lære å bruke den fra første minutt. Dessuten er det de som har sammenlignet denne appen med Photoshop, men uten læringskurven.

Enlight har mange filtre som hjelper deg med å forbedre fotograferingen, filtrerte lysene, retusjeringen av kameraet, graderinger eller fotooverlegg Som du kan skape surrealistiske effekter, men veldig vellykket. I tillegg må det sies at det anbefales å bruke Enlight i liggende modus, siden hvis du skyver fingeren fra venstre vil du kunne få tilgang til alle verktøy og funksjoner for retusjering i løpet av sekunder.

Enlight.

Som det ikke kunne være, tilbyr Enlight også forskjellige verktøy for trimming og smart korreksjon. På den annen side er det også noen avanserte verktøy som lar deg blåse opp, redusere eller forme individuelle objekter i et bilde, uskarpe alternativer og flerkanals kurver for å fullstendig kontrollere tonene på bildet du redigerer.

Noe av det jeg liker mest med Enlight er det Lagre endringene dine automatisk, og du kan fortsette dem senere, slik at du ikke mister alt arbeidet ditt hvis en uforutsett hendelse oppstår mens du redigerer. Til slutt, for å si at det har mange alternativer å dele på sosiale nettverk direkte fra appen.

Enlight.

Last ned Enlight på din iPhone eller iPad

Enlight er kompatibel med iPhone, iPad og iPod Touch med iOS 8.1 eller en senere versjon av systemet. Prisen er € 3,99, penger verdt å investere i denne kraftige og brukervennlige redigereren.

Og du, med hvilket program redigerer du bildene dine? Visste du allerede Enlight? Fortell oss i kommentarene!