Gjør deg klar for de nye iPhone-spillene som kommer til 2017

I fjor 2016 innlemmet App Store alle slags nye titler som Super Mario Run, Plants vs Zombies Heroes, Assassins Creed Identity eller selve Pokémon GO.

Men overraskelsene vil ikke stoppe her, og det er det 2017 kommer også lastet med veldig interessante utgivelser på iOS. I denne artikkelen vil vi snart introdusere deg for de nye spillene som App Store tilbyr for din iPhone.

Turbo-ligaen

Enten du liker retrospill som Megaman eller du foretrekker mer moderne spill som Rocket League, vil du være interessert i å vite det de nye iPhone-spillene fra 2017. La oss begynne!

Nye iPhone-spill i 2017

1. Megaman Mobile

Capcom har bekreftet utgivelsesdatoen for Megaman for iOS og Android. Dette retrospillet vil bli tilpasset mobile plattformer fra 5. januar (i USA og Japan). Som du kan se i traileren, vil spillet beholde det retro utseendet og vil ha berøringsknapper og en virtuell joystick på sidene.

2. Turbo League

Til tross for at iOS App Store allerede har et spill som ligner på Rocket League, er et enda mer spektakulært forslag truende. Vi snakker om Turbo League, den fremtidige Rocket League for iPhone. Spillet vil bli utviklet av Zero Four Games og vil være basert på 3v3 kamper i online flerspillermodus med lekebiler, boosters, hopp og mye moro.

3. Altos Odyssey

Hvis du likte Altos Adventure, den populære endeløse løperen for iPhone og iPad, gjør deg klar til å hygge deg med den nye Altos Odyssey. Flere detaljer om det nye spillet er fremdeles ukjent, men det vil bli kunngjort i 2017.

4. Guardians of the Galaxy

Telltale er et spillutviklingsselskap kjent over hele verden for sine grafiske eventyr av The Walking Dead, Game of Thrones eller Batman. I denne anledningen vil selskapet samarbeide med Marvel for å bringe iOS og Android det nye Guardians of the Galaxy-spillet, der spillere kan ta avgjørelser og endre historiens gang.

Spor | IGN

Tabla de contenidos