Alt som Apple vil presentere i september keynote

Gjør deg klar for hovednotatet i mars: to iPad, AirPower, iOS 11.3 og iPhone SE 2?

Mars er rett rundt hjørnet. Så merk denne måneden igjen på kalenderen din, fordi etter den strålende MWC 2018, kan det være det som teknologiske elskere vi må gå tilbake for å glede oss over en unik begivenhet med en veldig spesiell lukt, den av det bitte eplet.

Og det er at selv om september er ja eller ja Apple-keynotene, har måneden som begynner våren også blitt valgt av Cupertino en gang for å ringe på klokken. Han gjorde det i 2016 med sin iPhone SE, Vil den gjenta seg to år senere med iPhone SE 2?

Selv om ryktemøllen aldri opphører 6 måneder etter den tradisjonelle grunntonen, begynner informasjonsflyten å være ustanselig, noen lekkasjer må tas med i betraktningen mer enn andre.

På den ene siden svikter Ming Chi Kuo fra KGI-verdipapirer vanligvis ikke når han snakker om visse problemer som involverer Apples asiatiske leverandørkjede, på den annen side kommer noe sladder fra forskjellige kilder. Når elven lyder … Ønsker du å vite alt Apple kan presentere i sin mulige keynote fra mars?

Apple Keynote 27. oktober 3

Det kan interessere deg | Hva heter den nye iPhone-iPhone 2018?

Mars: Apple Keynote i sikte?

iOS 11.3

Apple forkorter frister for å presentere iOS 11.3. Etter å ha lansert en mobil programvare full av feil, i Cupertino ønsker de å kompensere oss med en solid, stabil oppdatering som også er full av nyheter.

Her kan du lese den komplette listen over nyheter om iOS 11.3, der de mest bemerkelsesverdige er nye Animoji, den etterlengtede funksjonen som avslutter batterygaten slik at vi kan velge mellom prosessorytelse eller beskytte batterilevetid, nødanrop, forretningsprat osv. .

Det kan interessere deg | iPad Pro 2018: dette er nettbrettet som vil forelske seg igjen

To nye iPad

Selv om nettbrett-sektoren er stillestående, iPad er fortsatt referansen absolutt. På slutten av dagen er de enheter for fritid som ikke lider like mye slitasje og derfor ikke krever en fornyelse så hyppig som mobilen.

Men Apple forventer mye mer av sin iPad Pro, et imponerende apparat rettet for både fritid og forretning som kan gjøres helt om med den revolusjonerende designen til iPhone X. Det vil si nesten grenseløst og med hakk. Det spekuleres til og med med en USB-kontakt for å gjøre den enda mer funksjonell.

Som vi sier, kanskje vi ikke bør vente for lenge, og det kan være i mars, etter lekkasje av to mystiske koder med modellnummer A1893 og A1954 på skjemaer for Eurasian Economy Commission. En av dem kan være en 9,7-tommers iPad.

AirPower

Apple introduserte sin iPhone X og iPhone 8 med trådløs lading i september i fjor, men vi hadde ikke noe ladetilbehør signert av det bitte eplet, til tross for at det hadde til hensikt å ha lansert det i fellesskap.

Etter måneder med venting, den etterlengtede AirPower kunne ankomme som ikke bare lar oss lade iPhone, men også AirPods og Apple Watch. Praktisk talt hele det bærbare Apple-økosystemet kan deponeres på denne ladebasen og klar til bruk.

For noen dager siden avslørte Macotakara at den kunne presenteres i mars og også ble lansert en kanne med kaldt vann i form av en pris: Det vil ikke være billig.

IPhone SE 2?

Selv om vi har hørt rykter i flere måneder som tyder på at ja og helt motsatt, er realiteten at det sannsynligvis ikke er noen iPhone SE 2. Alt tyder på at Apple vil lansere 3 iPhone-modeller i 2018, og alle av dem vil ha designen til iPhone X, for hva essensen i SE vil ikke lenger være fornuftig.

Dermed forventes en “s” -utgave av iPhone X, et spektakulært iPhone X Plus med en enorm OLED-skjerm og en billig iPhone som selv om den har samme design og noen premiumfunksjoner, vil velge billigere materialer som LCD-panelet og aluminiumet.