Ikke gå glipp av disse gratis iOS-appene for iPhone og iPad

Gjør iPad til en ekstra skjerm for Mac

Noen ganger kan vi bli overrasket over alt som kan gjøres med en iPad. Apples nettbrett er virkelig allsidig, og selv om det kan virke som en enkel enhet som kun er designet for å glede seg over innhold som videoer eller bilder, er sannheten at det har mange flere muligheter. Blant dem er for eksempel å kunne bruke den som en sekundær trådløs skjerm for en datamaskin.

Kanskje du liker | Hvis du har en iPhone, betaler du ikke tusen euro for en Samsung Galaxy Note 8

Dette ønsket er egentlig ikke nytt. Mange har ønsket seg for å kunne gjøre iPad-en vår til et komplement for vår PC eller Mac, for de øyeblikkene når vi går tom for plass og trenger en ny skjerm. Imidlertid var løsningene som vi har kunnet teste frem til i dag, begrenset. Utviklerne har brukt mange metoder for å koble begge enhetene effektivt, men det har ikke vært før nå at de har lyktes.

Luna av Astro HQ. En løsning for deg som vil bruke nytt skjermbilde på iPad-en

Tilsynelatende var løsningen på dette dilemmaet i begrensningene pålagt av programvaren. Utviklere blir tvunget til å jobbe under betingelsene som Apple pålegger, og det har derfor ikke fungert bra før nå. Selskapet Astro HQ har klart å lage et system som fungerer gjennom a USB-adapter som vil fungere som en kobling mellom datamaskinen og iPadPå denne måten kan de oppnå høyere ytelse enn andre alternativer som bare brukte programvare.

Det kan interessere deg | Utformingen av iPhone 7s er filtrert, og vil gjøre at du vil kjøpe … Note 8

Luna, som er navnet på produktet, eliminerer også behovet for å holde datamaskinen koblet til iPad ved hjelp av en kabel. Enheten, som avhenger av Wi-Fi-nettverket de er koblet til Både iPad og Mac tillater også bruk av bevegelser med flere berøringer. Det er imidlertid viktig å huske at dette av åpenbare grunner aldri helt kan erstatte en ekte skjerm. Selv om det er godt å tenke at hvis vi vil, kan vi bruke det i tilfelle det er behov.

Og du, hva synes du om dette produktet?

via | Kanten