contadores Saltar al contenido

Glovo: En av de mest populære iPhone-appene

Uten tvil er Glovo en av moteprogrammene i dag. Dens popularitet skyldes den gode tjenesten den tilbyr til iPhone-brukere. Og hva tilbyr det oss nøyaktig ?, vil du spørre deg selv, fordi ALT. Ja, ja, det tilbyr ALT, og det er det Glovo-appen er en lokal markedsplass for hjemmebestillinger for alle typer produkter Tilgjengelig i Madrid, Valencia, Barcelona (Spania) og Milan (Italia), på privat og / eller forretningsnivå.

Så er, Med Glovo kan vi bestille alt vi ønsker: den nye iPhone SE, fjerde generasjon Apple TV, Whopper fra Burguer King, McFlurry fra McDonalds, en god kaffe fra Starbucks, den kjolen du tok en titt på Zara, eller den deilige kaken fra din favoritt konditori.

Alt dette er mulig takket være Glovers, distributørene av Glovo-appen, som bringer oss ordren på få minutter.

Óscar Pierre, administrerende direktør og medgründer av Glovo-plattformenÓscar Pierre, administrerende direktør og medgründer av Glovo-plattformen

Slik fungerer Glovo for iPhone

Når du åpner applikasjonen, vises en fin meny med fem kategorier å velge: Snacks, Elektronikk, Mat, Apotek og Super. Men vi kan be om noe annet fra delen “Jeg vil ha …”. I tillegg lar appen deg sende produkter (for eksempel blomster til partneren din) fra alternativet “Send noe”.

Glovo 4

Organisasjonen i utformingen av Glovo brukergrensesnitt er effektiv, praktisk og veldig komplett. Innenfor hver kategori er det andre underkategorier tilgjengelig, for eksempel i kategorien “Mat” vil vi finne: kinesisk, spansk, japansk, middelhavsstil, pizza, sunn …

Glovo 2

Når lokaler, butikk, supermarked eller restaurant er valgt, og ønsket produkt er valgt, vil vi fortsette med å oppgi leveringsadresse med beliggenhet på interaktivt kart og å betale med kredittkort via app.

Glovo 3

Glovo tilbyr ordresporing, Glovers-verdsettelse og ordrevarsler for forhandlere.

Det beste av alt, uten tvil, er det Glovo-tjenesten er tilgjengelig 365 dager i året. Og Glovers er supersnelle. Ideell for enhver nødsituasjon!

Glovo Spesialtilbud

Som vi tidligere har fortalt deg, tilbyr Glovo oss nå en veldig saftig spesiell kampanje … For det første tilbyr de oss en helt GRATIS fraktOg sist, men ikke minst, også vi gi bort opptil 5 euro for enhver bestilling.

For å dra nytte av denne gode kampanjen må du følge en rekke betingelser (se nedenfor).

Verdikode

Hvis du vil glede deg over denne Glovo-kampanjen, trenger du bare å skrive følgende kampanjekode på bestillingen din fra appen:

NICETOGLOVEYOU

Vilkår for bruk:

  • Last ned Glovo-applikasjonen.
  • Registrer deg som ny bruker.
  • Bor i Valencia, Barcelona, ​​Madrid eller Milan.

Kampanjekoden er gyldig i opptil to måneder fra i dag.

Last ned Glovo for iPhone

Appen er gratis tilgjengelig, krever iOS 8 som et minimum, og er kompatibel med alle modeller av iPhone, iPad og iPod Touch.

Hva synes du om den nye spesielle kampanjen Glovo? Har du allerede bestilt et produkt med iPhone-applikasjonen? Hva synes du om deres tjenester? Vi håper dine meninger i kommentarene og på sosiale nettverk!