free estadisticas Saltar al contenido

God morgen! For iPad, sove som aldri før og stå opp i godt humør

abril 1, 2020

Det er mange vekkerklokker for iPad i App Store siden det ser ut til at denne typen applikasjoner er en gruve for utviklere. La oss se hva det har å bidra med God morgen! til dette panoramaet.

God morgen! for iPad

For å starte blir vi overrasket over grafisk kvalitet på applikasjonen. Det viser at utvikleren har tatt godt vare på detaljene slik at Good Morning! være en veldig attraktiv app. Bare kjør applikasjonen vi finner en stor analog klokke på skjermen med AM / PM indikasjon og alarm aktivert. Til venstre og høyre ser vi to modifiserbare nivåer, tilsvarende volumet på applikasjonen og lysstyrken på skjermen, som vi kan endre etter vår smak, slik at vi kan sove med det på som om det var en vanlig vekkerklokke.

Over kan vi finne værmeldingen for i dag og for de neste fem dagene, ganske nyttig og interessant informasjon som i tillegg vil vise oss grafisk meteorologien med maksimum og minimum. Ganske suksess siden denne typen applikasjoner vanligvis ikke inneholder denne informasjonen på skjermen.

Den mest interessante delen ligger nederst i applikasjonen. To rader med knapper, øvre og nedre, brukes til å konfigurere hvordan vi vil sove (fordi denne applikasjonen også fungerer som hjelpetid til sengetid) og hvordan vi ønsker å våkne. Alternativer som er tilgjengelige for å hjelpe søvn er natur (som inkluderer typiske naturlige lyder blandet med alfa binaural bølger), iPod (som lar oss lytte til sangene på iPad eller iPhone) og Radio (med et begrenset utvalg av høykvalitets Chill-Out internettradioer, ja).

I bunnen kan vi velge hvordan vi skal våkne til det valgte tidspunktet: Bell inkluderer fra myke gitarer og pianoer til de skrikende lydene fra klassiske alarmer, og deretter Nature (ingen alfabølger denne gangen), iPod og Radio alle med de tidligere nevnte egenskapene.

God morgen! Det er uten tvil den mest komplette iPad-applikasjonen vi har sett i sin kategori, og sannheten er at den fungerer veldig bra. Det er et sterkt anbefalt kjøp siden vi for bare € 1,59 vil ha et sett med viktige verktøy for enheten vår. I tillegg er appen universell og et enkelt kjøp inkluderer iPhone og iPad-versjonen.

Del denne originale iPad-appen med vennene dine på de mest populære sosiale nettverkene med knappene du finner i begynnelsen av artikkelen. Tusen takk!