free estadisticas Saltar al contenido

Gode ​​nyheter for Telegram: Instant View og Telegraph

abril 29, 2020

Da Telegram kom inn i livene våre så det ut til at det ville ha en lang vei å gå for å nå WhatsApp, fortløpende direktemeldingstjeneste. Imidlertid har de litt etter litt laget hull i enhetene til millioner av mennesker rundt om i verden, og med hver oppdatering de lanserer, gjør de det klart at de ikke vil hvile før de har gjort seg løs på hovedkonkurrenten.

På den annen side må det sies at Telegram har mange funksjoner og funksjoner der den drar nytte av WhatsApp, selv om denne andre gradvis legger dem til. Nå har gutta fra Telegram nettopp gitt ut en oppdatering til appen sin for både iOS og Android med en god håndfull nyheter som ikke vil forlate noen likegyldige.

Telegram-nyheter.

Så hvis du vil finne ut om alle de nye tingene som Telegram versjon 3.14 bringer for iOS, inviterer vi deg til å fortsette å lese. Og er det Telegram er mye mer enn en enkel direktemeldingsplattform, nå ønsker de å komme fullt ut i å publisere innhold og tilby brukerne raskere tilgang til nyheter i ekte Facebook-stil, blant annet. La oss dra dit

Instant View og Telegraph, hovednyhetene til versjon 3.14 av Telegram

Telegram har innarbeidet to nye funksjoner i applikasjonen din for mobile enheter, Instant View og Telegraph, men de er ikke de eneste. På den annen side inkluderer den nye versjonen 3.14 av Telegram også en serie nyheter relatert til grupper, samtalesøk og klistremerker.

I den nye Instant View- eller Quick View-funksjonen vil Telegram-applikasjoner øyeblikkelig åpne artikler fra Medium.com og et annet nettsted. Du må bare klikke på "Rask visning" -knappen som vises under meldingen for å se siden det gjelder.

Telegram-nyheter.

På den annen side er den andre gode nyheten om versjon 3.14 av Telegram Telegraph. Det er en ny publiseringsplattform for artikkelen som er veldig enkel å bruke, men samtidig veldig effektiv. For å skrive en artikkel må du bruke telegra.ph og deretter bare sende lenken til kontaktene du vil se den artikkelen.

En annen nyhet er gruppene til felles. Nå er det et nytt alternativ i profilen til kontaktene dine der du vil finne en liste over alle gruppene du har til felles med hver person.

Telegram-nyheter.

Sist, men ikke minst, er det nyhetene knyttet til søk og klistremerker. Til nå var det mulig å søke etter et ord, a hashtag eller setning i samtaler, men nå er det også mulig å søke for å gå til en bestemt dato.

Bare klikk på kalenderikonet for å gå til meldingene som ble sendt en bestemt dag. Når det gjelder klistremerker, Et nytt alternativ kalt "Se pakke" er lagt til der du kan se hele pakken når du ser på et klistremerke uten å måtte søke etter den i listen, noe som er veldig nyttig hvis du har mange pakker med klistremerker.

Hva synes du om Telegram-nyheter? Fortell oss din mening i kommentarene!