contadores Skip to content

Golden Master (GM) -versjon av iOS 7 kunne utgis ganske snart

Den neste versjonen av iOS 7 kan være Golden Master, forrige trinn til den endelige versjonen

De nye ryktene om iOS 7 sikrer det Apple vil ikke starte et beta 7-systemI stedet forbereder selskapet seg på å lansere en Golden Master (GM) -versjon, et tidligere trinn før den endelige versjonen som vil nå alle brukere, hvis alt går bra, i september. Fra den første betaen til den sjette betaen har Apple forbedret systemet og polert alle feilene som ble funnet. De siste var allerede ganske stabile og inneholdt ikke for mange feil, så det er grunn til at selskapet vurderer å ikke gi ut flere betas.

Prognoser antyder at invitasjoner til iPhone-arrangementet, som antas å finne sted 10. september, kommer med kunngjøringen om lanseringen av iOS 7 GM-versjonen, slik at utviklere kan gjøre de siste testene og sjekkene før lanseringen av siste versjon.

musica-ios-7

En annen mulighet er at Apple holder tilbake lanseringen av GM-versjonen av iOS 7 frem til den nevnte hendelsen 10. september, og utnytter all oppmerksomheten som disse anledningene provoserer, og lar dem kunngjøre tilgjengeligheten under arrangementet og den endelige lanseringsdatoen noen dager senere. .

Det er mulig den endelige versjonen av iOS 7 blir utgitt denne måneden

I alle fall forventes lanseringen av den endelige versjonen, distribuert til allmennheten, rundt 10 dager senere. Jeg mener, inn omtrentlige datoer til 20. september kan vi glede oss over og laste ned noen av de mest ønskede versjonene (og kanskje en av de mest begeistrede av tilhengerne) Apples operativsystem for mobile enheter.

Blant de mange interessante funksjonene som venter oss i iOS 7, det nye Kontrollsenteret, det fornyede varslingssenteret, den nye fotoappen, forbedringer i kameraapplikasjonen og i styring av e-post, AirDrop, effekter dynamisk i appen, iTunes Radio, den mye ønskede og kommenterte multitaskingen og selvfølgelig den store endringen på et estetisk nivå. Helt sikkert, den største utviklingen siden iOS ble utgitt i 2007 (kjent som iPhone OS den gang).

ios-7-enkelhet

I løpet av oktober planlegges lanseringen av iPad 5 og iPad Mini av andre generasjon, så det er ingen bekreftelse på om de vil oppdatere dem sammen med iPhonene eller om de foretrekker å vente på presentasjonen som er planlagt i høst for å vise deres fornyede operativsystem. i nettbrettversjon. På denne måten kunne de få det til å sammenfalle med presentasjonen av den nye iPad, ifølge noen kilder som AppAdvice.

Husk endelig det den syvende versjonen av iOS vil ikke være tilgjengelig for alle iPads og iPhones som har kommet i butikkene. Bare noen modeller vil være kompatible med denne nye versjonen av operativsystemet, her kan du finne ut om enhetene dine vil være kompatible og hvilke mulige begrensninger de måtte ha.

Det er offisielt!

Bekreftet! Apple vil feire en Keynote neste 10. september der den endelige versjonen av iOS 7 og en og annen iPhone blir presentert. Kanskje iPhone 5C, kanskje iPhone 5S eller til og med iPhone 6 … Selv om det også er rykter om iPad 5 og iWatch. Hva vil Apple overraske oss med denne gangen?

Vil du følge Keynote live med oss?

Se Keynote LIVE med iPadizate