Golden Master-versjonen av iOS 7 er nå tilgjengelig

Apple slipper Golden Master-versjonen av iOS 7

For bare en stund siden at Apple kunngjorde at den endelige versjonen av iOS 7 kommer frem 18. september og nå vi har allerede Golden Master-versjonen av operativsystemet tilgjengelig.

Tilsynelatende er denne bygningen identifisert som 11A465 og det kan være den versjonen som Apple slipper om en uke, med mindre det oppstår et alvorlig problem som må korrigeres og testes på nytt i en annen beta.

ios-7

Golden Master-versjonen nå tilgjengelig for alle utviklere. Som vanlig kan den lastes ned gjennom utviklerportalen for å installere den via iTunes.

iOS 7 Golden Master er nå tilgjengelig for alle registrerte utviklere

Utviklerne må jobbe fullt og helt for å optimalisere appene sine for iOS 7. Lanseringen av den endelige versjonen er overhengende og alt ser ut til å indikere at aksept av brukere vil være veldig raskt, så de jobber mot klokka.

ios-7-keynote

Utviklere har en gylden mulighet rett rundt hjørnet eller en mulighet til å gjøre noen av sine brukere. Det kommer an på hvor godt de gjør jobben sin, de vil vinne eller miste sitt publikum til fordel for andre konkurrerende apper som virkelig fungerer bra i iOS 7.

Som vi allerede har kommentert utallige anledninger, iOS 7 er den største oppdateringen til operativsystemet siden lanseringen i 2007. Endringen på det estetiske nivået er komplett og inkluderer også nye og etterlengtede funksjoner: AirDrop, Control Center, Notification Center, en dyp renovering av Camera-appen og mye mye mer.

Vil du oppdatere iPad eller iPhone til iOS 7 så snart den er tilgjengelig? Vil du vente til neste versjon? Fortell oss planene dine!