free estadisticas Saltar al contenido

Google Allo slutter seg til den glemte listen: Chrome OS, Duo, Google + …

abril 29, 2020

Google Allo har vært med lenge, men trendene fortsetter uten å flinke for mye. Det er riktig at Google Allo-nedlastinger har overgått forventningene til mange på kort tid, men hvor mange av kontaktene våre bruker det egentlig?

lamentably Google Allo ser ut til å ha blitt med på listen over glemte, de applikasjonene som uansett hvor mye hype og cymbal de får, aldri fly.

For sterk konkurranse

Google allokonkurranse

Google Allos konkurranse har vært godt etablert i verdensmarkedet i noen tid. Starter med Whatsapp og slutter med iMessage, må Google Allo slite mye for å finne et anstendig sted i app-butikken vår.

Applikasjonen har mange attraksjoner, som vi kan telle – for å si noen få – inkludering av klistremerker, sending av GIF-er og hva vi anser som det viktigste: Googles virtuelle intelligens, Google Assistant. Det siste Det vil hjelpe oss å utføre mange oppgaver som å lokalisere et bestemt nettsted eller plassere påminnelser.

Det kan interessere deg | Sammenligning Google Allo vs iMessage

Men er dette grunnen nok til at brukere kan forlate andre applikasjoner for direktemeldinger? Herfra tror vi ikke. Google må prøve hardere hvis den vil lage hull i appskuffen vår.

Inopportune-lansering

Google Allo inopportune

Bare i måneden som Google Allo ble lansert, hadde iMessage nettopp mottatt en oppdatering Den endret den nesten fullstendig, så Google-appen fikk liten oppmerksomhet fra en del av iOS-samfunnet.

Vi anbefaler | 5 triks for Google Hva du trenger å vite

WhatsApp og Messenger har dominert markedet for direktemeldinger på en stund, og det er noe som Google neppe vil kunne klare. Folk vil ikke installere tre applikasjoner for å gjøre noe de kan gjøre med en, og de som er valgt å bosette seg er vanligvis de som vennene våre bruker mest.

Alarmerende figurer

Klistremerker Google Allo iOS

I USA er adopsjonsfrekvensen for en tredjepartssøknad veldig lav. WhatsApp avsluttet året 2014 med en vedtakelse på bare 8%, og var en av de viktigste meldingsapplikasjonene i det nåværende markedet.

Google har prøvd en stund å komme inn i direktemeldinger med applikasjoner som Hangouts eller Google MessengerImidlertid ser det ut til at folk fullstendig ignorerer deres eksistens.

Den nye store G-appen ser heller ikke ut til å bli for høy. Mange av dem som lastet ned det, endte med å slette det fra enhetene sine hver dag for sin store mangel på brukere.

Det kan interessere deg | Slik sletter du Google Allo-kontoen

Google Allo glemt

For øyeblikket ser det ut til at Google Allo ikke har startet for bra. Tiden går, nedlastinger stagnerer og folk glemmer gradvis å bruke den og lar den være til side for å bruke de mest populære alternativene, for eksempel WhatsApp eller Facebook Messenger.

Men det er fremdeles litt tidlig å erklære at Allo mislyktes. Bare tiden vil vise om applikasjonen vil lykkes eller om den ganske enkelt vil forbli en til.

Hvis du ønsker å prøve det, her lar vi deg nedlastingslenke fra App Store.

Bruker du Google Allo regelmessig? Legg igjen svaret i kommentarene!