Google Chrome for iPhone, iPad og iPad Mini Få en oppdatering med Cast-støtte

Chrome-oppdatering legger til støtte for “cast” -teknologi

Søknaden Google Chrome for Apple iOS-enheter har mottatt en oppdatering i App Store. Den nye versjonen av nettleseren inkluderer nye funksjoner, stabilitetsforbedringer og kompatibilitet med Cast.

Etter en periode med inaktivitet fra Google og din App Store-nettleser, Google viser igjen sin interesse for å fortsette å gå videre teknologisk med en av stjerneprogrammene sine: Google Chrome.

Hva er rollebesetning og hvordan fungerer det?

For de som ikke er kjent med slik teknologi, Cast er Googles AirPlay for iOS. Derfor kan Google Chrome nå sende en nettkompatibel TV-er med Android-enheter som integrerer Cast-teknologi.

google-chrome-cast-3

Google hevder at alle utviklere som vil dra nytte av denne nye funksjonen i Google Chrome de må legge til støtten for denne tjenesten på websidene deres.

Den nye versjonen 36.0.1985.49 er tilgjengelig for nedlasting i App Store. Selvfølgelig, og som alltid, du kan laste den ned direkte fra nedlastingsboksen som vi tilbyr deg på slutten av denne nyheten.

google-chrome-cast-2

I tillegg til forbedringene nevnt ovenfor, Google Chrome har også fornyet ikonet litt fra App Store. Ikonet vises nå på hvit bakgrunn uten lettelse, iOS 7. Stil. Nettleseren er fremdeles kompatibel med iPhone og iPad og krever et iOS 6 eller nyere system.

Google er avhengig av iOS for å vise verden sine nye teknologier, og det er noe som gleder seg. Som to gigantiske selskaper liker Google og Apple samarbeider og opprettholder et stabilt forhold som fordeler alle brukerne mye, både Android og iOS.

google-chrome-cast-1

Googles pressemeldinger nevner følgende:

  • Det lar mobile nettsteder som har støtte med Cast-teknologi, arbeide med enheten din med Cast aktivert.
  • Stabilitetsforbedringer og feilrettinger.

Google fortsetter å forbedre appene sine og tilbyr nye funksjoner på Apples iOS-enheter. For noen måneder siden la de til Google Now i Chrome og på slutten av året er det planlagt å lansere Chrome Remote Desktop for alle iPad og iPhone. Google-gutta stopper ikke!

Google Chrome-videoapp

Hvis du ikke kjenner Google ChromeCast, ikke gå glipp av denne videoen:

Last ned Google Chrome for iPhone og iPad

Få applikasjonen helt gratis fra følgende lenke:

Kommenter i kommentarene og del denne nyheten med vennene dine på de viktigste sosiale nettverkene ved å bruke knappene som vises øverst i denne publikasjonen. Tusen takk!