free estadisticas Saltar al contenido

Google Docs-apper støtter nå iPad Pro

abril 28, 2020

De siste dagene har vi kunnet se hvordan Mountain View-gutta har dedikert seg til å oppdatere noen av applikasjonene som er tilgjengelige i App Store, for eksempel Google Drive. Nå må vi legge til En ny oppdatering av Google Docs-applikasjonene som inkluderer forventet støtte for iPad Pro, selv om det ennå ikke er 100% fullført.

I det siste har gutta på Google satt batteriene og De tilpasser alle iOS-applikasjonene sine for iPad Pro og 12,9-tommers skjerm som traff markedet i november i fjor. Det siste trinnet har vært å oppdatere Google Docs, som endelig har den etterlengtede og nødvendige støtten for iPad Pro, men den må fremdeles være kompatibel med multitasking av iOS 9.

Google Dokumenter oppdateres med støtte for iPad Pro.

YouTube-appen ble oppdatert for et par uker siden for å tilby full støtte for 12,9-tommers nettbrett., selv om det mangler multitasking-funksjonene til iOS 9. På den annen side har Google Photos vært en av de siste til å tilpasse seg den opprinnelige oppløsningen til iPad Pro, og denne inkluderer funksjoner som delt skjerm og andre multitasking-funksjoner.

Google-kontorapper for iOS er nå kompatible med iPad Pro

Hvis du har fulgt fremgangen som de forskjellige Google-applikasjonene for iOS har opplevd, vil du sikkert ikke bli overrasket over å oppdage det Den siste Google Docs-oppdateringen som har kommet i App Store, har ikke multitasking-støtte for iOS 9. Det faktum at den tilbyr støtte for den opprinnelige oppløsningen til iPad Pro er et stort fremskritt, men de har fremdeles mye arbeid fremover som vi sikkert vil se i fremtidige oppdateringer.

Google Dokumenter oppdateres med støtte for iPad Pro.

En funksjon som er lagt til i Google Dokumenter for iOS, er en ordteller, noe som aldri gjør vondt i en tekstbehandler. Men Google Docs er ikke den eneste applikasjonen i selskapets kontorpakke som er oppdatert for å støtte iPad Pro, det samme har skjedd med Google Sheets, regneark-appen.

Når det gjelder Google Slides, må det sies at det for øyeblikket ikke er oppdatert, men det forventes at det ikke vil ta lang tid å komme fram. Det er som det kan, og selv om det fremdeles er ting å gjøre, Google er på rett vei for å oppdatere applikasjonene sine for iOS-enheter.

Spor | 9to5Mac