Uncategorized

Google Drive for iOS Gjør det mulig å endre mappefarge og mer

Google har igjen oppdatert en av applikasjonene sine for iOS-enheter, i dette tilfellet var det Google Turn sin tur. Skylagringstjenesten er oppdatert til versjon 4.7 for å inkludere interessante nyheter.

Gjennom Google Drive kan du se, redigere og lagre dokumenter, PDF-er, bilder, videoer og andre filer. Takket være dette programmet kan du ta en sikkerhetskopi av disse filene, dele den med andre brukere og konfigurere hvilke tillatelser de har til å se, kommentere eller redigere.

Google Drive for iOS er oppdatert med flere nye funksjoner.

Nå har den nye versjonen 4.7 av Google Drive som nettopp ankom App Store flere nye funksjoner som forbedrer brukeropplevelsen. Her forteller vi deg alle detaljene om de nye funksjonene som er inkludert i denne nye versjonen av Googles skylagringstjeneste. La oss gå dit!

Hovednyheter om versjon 4.7 av Google Drive for iOS

En av de mest slående nyhetene med denne versjonen 4.7 av Google Drive for iOS, er at du fra nå av vil kunne endre fargen på mappene som dokumentene dine er lagret i. På denne måten kan du legge til et preg av farger i mappene og identifisere dem mye enklere.

Google Drive for iOS er oppdatert med flere nye funksjoner.

På den annen side muligheten for se og gjenopprette filer som har blitt søppel. Endelig, fra nå av, vil koblingene til Google Drive som åpnes fra appen Mail, Safari eller iMessage bli omdirigert direkte til applikasjonen.

Last ned Google Drive på din iPhone eller iPad

Google Drive-appen for iOS finner du helt gratis i App Store, men hvis du vil kan du laste den ned herfra ved å klikke på lenken nedenfor. Den er kompatibel med iPhone, iPad og iPod TouchSå du kan ha alle dine dokumenter, bilder, videoer og andre filer tilgjengelig på hvilken som helst av enhetene dine.

Hva synes du om nyhetene som er inkludert i Google Drive-appen for iOS-enheter? Fortell oss din mening i kommentarene!

Botón volver arriba

Annonseblokkering oppdaget

Du må fjerne AD BLOCKER for å fortsette å bruke nettstedet vårt TAKK