Uncategorized

Google for iOS laster nå opptil 4 ganger raskere

Den offisielle søknaden av Google for iPhone og iPad har den fått en ganske fantastisk oppdatering. Nå, appen lastes nå mye raskere takket være bruken av AMP (Accelerated Mobile Pages) -teknologi.

I tillegg har Google inkludert omtalt sportsnyheter som er inkludert på Google Nå-kort.

Google

Den offisielle Google-appen for iOS er den eneste måten å få tilgang til Google Nå fra iPhone og / eller iPad. Det er en spektakulær funksjonalitet som lar brukere få tilgang til informasjon og innhold som er viktig for dem, og det er også utrolig raskt.

Google-oppdatering for iOS

Takket være AMP-teknologi, som Google introduserte i mobilsøk for noen måneder siden, i februar, sider som er kompatible med AMP lade opptil 4 ganger raskere enn andre sider, og også forbruker 10 ganger mindre mobildata.

Fra Google ønsket de å forklare endringene i appen:

“Hver gang du åpner appen for å utføre et søk, vil alt laste mye raskere.”

“Disse små forbedringene vil spare alle brukere opptil 6 millioner timer i år.”

Sider som bruker AMP vil bli indikert med et lite lynboltsymbol som skulle gjøre at innholdet lastes “umiddelbart” i mange tilfeller, slik Google ønsket å fremheve.

Google

Som tidligere nevnt, Google-applikasjonen, bortsett fra AMP-integrasjonen; Det tilbyr også utvalgte sport på Now-kortene, akkurat i tide til NBA-sluttspillet og OL.

Last ned Google for iPhone og iPad

Du kan laste ned Google-applikasjonen på enheten din fra følgende lenke:

Den nye Google-oppdateringen for iPhone og iPad vil forbedre iOS-opplevelsen betraktelig. Bruker du dette programmet regelmessig? Hva synes du om endringene som Google har implementert i appen sin?

Spor | Cult of Mac

Botón volver arriba

Annonseblokkering oppdaget

Du må fjerne AD BLOCKER for å fortsette å bruke nettstedet vårt TAKK