Google forbereder en 3G-versjon av Nexus 7 med et blikk på iPad mini

Google forbereder en 3G-versjon av Nexus 7 med et blikk på iPad mini

27. juni gikk Google inn på nettbrettmarkedet med sitt 7-tommers nettbrett kalt Nexus 7, men lanserte først opprinnelig en WiFi-modell. Avgjørelsen av ikke inkludert mobiltilkobling ble mye kritisert for all del, som noen kritikere påpekte at bare WiFi hadde redusert brukbarheten til nettbrettet betydelig, selv om det er mulig å bruke mobildataene til telefonen ved å bruke den som et trådløst tilgangspunkt.

Google går etter sannsynlige kostnadsbetraktninger (Du vet allerede at den selger Nexus 7 under kostprisen og kompenserer med kjøp av innhold i Google Play-butikken). Som vi forventet ser internettgiganten ut til å være villig til å tilby en 3G-variant av nettbrettet. Det sies Nexus 7 3G kunne komme medio oktober, akkurat i tide til juleferien og for å enkelt motarbeide presentasjonen av Apples rykter om iPad mini.

Paul O´Brien av MoDaC rapporter som søker i Goliath og maskinvarepartneren Asus, øker allerede produksjonen:

“En 3G-versjon av Nexus 7 er på vei, uten maskinvareendring. Asus øker produksjonen for å forberede lanseringen i løpet av seks uker, med den eksakte utgivelsesdatoen og land som ennå ikke er bekreftet. ”

Det er uklart om 3G-versjonen av Nexus 7 bare støtter 3G HSPA + -tilkobling eller om den vil være 4G LTE.

Lesere av Eagle-eyed de var raskt ute med å påpeke at de første kunngjøringene ikke tok hensyn til mangelen på mobiltilkobling. Kunngjøringen av “Camping” Det viser noen rørende familiebånd mellom en gutt og faren som bruker Nexus 7 for å søke etter steder på Google Maps, for å finne veien gjennom skogen ved hjelp av et digitalt kompass, for å få informasjon på nettet og mer.

Som avslørt i slutten av annonsen, hadde far og sønn ikke kommet ut av sin egen hage, så vi kunne anta at de bruker deres WiFi-tilkobling hjemme.

Her er en annen kunngjøring fra Nexus 7 som ble lagt ut sist fredag ​​på YouTube-kanalen hans:

Dette ryktet kommer på et tidspunkt hvor det forventes at Apple kommer inn i markedet for lave kostnader, lettere og mindre nettbrett som dominerer lav- og mellomtoner-markedet.

Ryktene om iPad mini støttes av bilder av noen få mockups, minimale lekkasjer fra forsyningskjeden, noen få lekkede deler og registrerer spor på noen nettsider. Alt dette indikerer tilsynelatende at Apple kan være i ferd med å lansere iPad mini.

Det antas at mini vil bli vist i en hovednok en gang i oktober og ikke den 12. september som opprinnelig uttalt.

Synes du en Nexus 7 3G med HSPA + er interessant, eller vurderer du at i dag er 4G LTE-tilkobling det minste det bør ta?

Del denne gode nyheten med vennene dine på de mest populære sosiale nettverkene med knappene du finner i begynnelsen av artikkelen. Tusen takk!

Spor | iDownloadblog