contadores Saltar al contenido

Google Fotos-oppdateringer med nye funksjoner og støtte for iPad Pro

Brukerne av Google Photos-plattformen er heldige, siden i løpet av ettermiddagen i går lanserte selskapet i California en ny oppdatering av klienten din for iOS der det er noen ganske interessante nyheter, spesielt hvis du bruker den nyeste versjonen av iOS 9.

For de som ikke vet det ennå, er Google Photos et program som lar brukerne lagre multimediefiler på en ubegrenset måte, og som gjør det mulig å laste opp videoer med en opp til 1080p HD-kvalitet og bilder opp til 16MP. Funksjoner som har gjort at mange brukere i dag har bestemt seg for å bruke den som deres favorittklient til å lagre bilder og videoer.

google-fotos-update-live-2

Den nye oppdateringen når versjon 1.8.0 Og brukere av iPhone 6s, 6s Plus og den nye iPad Pro er heldige, for denne nye versjonen kommer med noen store forbedringer og nye funksjoner for disse enhetene. Hvis du vil vite hva disse nyhetene er, forteller vi deg nedenfor.

Live Photos og Split View er de viktigste nyskapningene i Google Photos 1.8.0

Denne nye oppdateringen kommer, som vi har kommentert, med noen forbedringer som vil gi brukerne en bedre opplevelse. Og det er at det tross alt er dette alle selskaper bør se etter med oppdateringen av hver av applikasjonene sine.

På den ene siden finner vi det Google har inkludert støtte for Live Photos i versjon 1.8.0 av iOS-appen sin, noe som mange brukere ventet på som Mai vann. Takket være dette vil alle brukere av den nye iPhone 6 eller 6s (Plus-versjonene inkludert) kunne glede seg over denne typen animerte fotografier som ble inkludert av Apple i iOS 9 for kompatible enheter.

google-fotos-update-live-3

På den annen side, i tillegg til å støtte Live Photos, har Google-gutta tatt et viktig skritt ved å inkludere støtte for delt visningsfunksjon som allerede kan brukes i iPad Air 2, iPad 4 og den nye iPad Pro. Vi minner om for de som ikke vet det ennå, at Split View-funksjonen utnytter kraften til den nyeste iPad for å tilby muligheten til å kjøre applikasjoner på skjermen delt, samtidig, uten å måtte lukke en av dem.

Men i tillegg til disse nyhetene, har den nye Google Photos-appen også inkludert Full støtte for den nye iPad Pro og nå få mest mulig ut av oppløsningen din. Det må huskes at skjermoppløsningen til det nye Apple-nettbrettet er 2732 x 2048 piksler.

De redusert cache-bruk og forbedret navigasjon, som de kommenterer fra 9TO5Mac gjennom menyene, er forbedringer som også er inkludert i denne nye versjonen for å hjelpe brukeren til å få en mer flytende og rask opplevelse med applikasjonen. Kort sagt, en oppdatering som inkluderer forbedringer og nye funksjoner som er verdt å prøve av alle brukere som regelmessig bruker denne plattformen for å lagre sine mest dyrebare minner.