contadores Saltar al contenido

Google jobber med et tastatur for iOS

Den siste tiden har Google satt inn batteriene og oppdaterer gradvis alle applikasjonene sine for iOS-enheter. Nå Mountain View-selskapet kunne gå et skritt videre, ettersom det ville jobbe med utvikling av et tastatur for iPhone.

Som rapportert av The Verge, forsikrer kilder i nærheten av søkemotorselskapet at de jobber med et nytt tredjeparts tastatur for iPhone. I henhold til denne informasjonen ønsker Google å integrere søkemotoren sin på et privilegert sted i iPhone-grensesnittet og hvilket bedre sted enn tastaturet.

Google jobber med et tastatur for iOS.

På denne måten, brukeren gjennom dette tastaturet alltid vil ha Google-søkemotoren for å stille spørsmål uten å måtte gå til en annen app. Det ville absolutt være et veldig interessant alternativ, men for øyeblikket lanseringen av dette Google-tastaturet for iOS er et mysterium, og det er ikke kjent når det kommer til App Store.

Mer om iPadizate | Google Docs-apper har allerede støtte for iPad Pro

Google-tastatur for iOS vil tillate nett- og gif-søk

I følge den nylig publiserte rapporten har Google jobbet med utviklingen av dette tastaturet for iOS-enheter i flere måneder, men foreløpig er datoen det vil nå App Store ukjent. Blant funksjonene vil være skriving ved hjelp av bevegelser også kjent som swype, samt en serie knapper med spesifikke funksjoner for å søke på nettet, bilder og til og med GIF-er.

Google jobber med et tastatur for iOS.

Tilsynelatende fra The Verge kommenterer de at hovedmålet som Mountain View-selskapet ville være interessert i å lansere dette tastaturet for iOS, bare ville være øke antall Google-søk fra Apple-mobile enheter. Det er som det kan, det gjør aldri vondt å ha ett tastaturalternativ til å velge mellom, noe som kan gjøres i iOS relativt nylig.

Vil du laste ned Google-tastaturet til iOS-enheten din? Tror du det vil lykkes blant brukere?