Google kan jobbe med sin egen “WhatsApp”

Google jobber med sin egen versjon av WhatsApp

I løpet av de siste timene har vi kunnet kjenne til en nyhet der det heter at Google ville ha startet tester i India av hva som kan være en ny direktemeldingsapplikasjon for brukere, som først ville være fokusert på dette markedet så mettet i dag, som det ikke ville være nødvendig å bruke en Google-konto, men bare telefonnummeret, som for WhatsApp.

For øyeblikket, som du allerede vet mye om deg, har Google Hangouts som den viktigste chat-applikasjonen, som ikke er noe annet enn en utvikling av Gmail-chat, og derfor denne gangen hvis må du ha en Gmail-konto for å bruke den. Dette betyr at verktøyet kan nå mindre offentlig enn internett-søkegiganten ønsker, selv om det i dag er millioner av brukere som bruker en Google-e-postkonto, men det er ikke nok.

Og det er at for ingen er det nyheter om det WhatsApp skapte stor innvirkning blant brukerne, som fortsetter til i dag og i denne forstand ikke har blitt lagt merke til av søkemotor-gigantene, som ifølge hva gutta fra Reuters har hevdet, allerede forbereder sin egen direktemeldingsapplikasjon der du trenger ikke en firmakonto for å bruke den.

google-whatsapp

Et alternativ som kan starte testene dine i India

For øyeblikket er det ikke offisielt, men ryktet har kommet på grunn av et jobbtilbud som Google har lagt inn som det ser ut i lokaliseringseksperter for et meldingsapplikasjon og ingeniører med erfaring fra tale til tekstmeldinger. Som de sier … hvit og flaske?

Programmet kan starte testene hans i India siden det kan rettes, spesielt mot dette markedet og andre nye. Med ankomsten av denne nye tjenesten har gutta fra Mountain View tenkt å gjøre opptreden i et marked som for tiden dominerer WhatsApp absolutt i vest og WeChat på det asiatiske kontinentet, med andre rivaler som også er der som Line eller Telegram (som nylig ble oppdatert med en ny versjon med et grensesnitt forberedt for nettbrett).

google-whatsapp-3

Som har skjedd ved andre anledninger, har Google ikke vært villig til å komme med uttalelser om det, men de siste bevegelsene til selskapet ser ut til å indikere at ryktene ikke kunne gå galt. Som påpekt av MovilZona, sannheten er at etter det “mislykkede” forsøket på å ha sitt eget sosiale nettverk med Google+, kan vi være i nærheten av å se hvordan internettgiganten prøver det innen direktemeldinger. En annen ting er at denne bevegelsen vil gå bra eller ikke.

Tror du Google ville ha rett hvis den endelig prøver å konkurrere med WhatsApp ved å ta ut sin egen direktemeldingsklient? Gi oss beskjed om din mening og ikke glem å dele denne artikkelen med vennene dine ved hjelp av knappene ovenfor. Takk skal du ha!