Google kunne ha lekket Nexus 6

Før ankomst til Android Silver forventes det det Google lanserer en Nexus 6. Terminalen er ikke offisiell, men Google har publisert et bilde der du ser en ny smarttelefon som ikke er Nexus 4 eller Nexus 5.

Google publiserer vanligvis bildene med enheter fra Nexus-serien, men denne gangen har det vært annerledes og har gitt mye å snakke om. Også før presentasjonen av Nexus 5 lot han den vises i en video som han som ikke vil ha tingen.

Bildet som Google viser, fokuserer selvfølgelig på innholdet som vises på skjermen til den ukjente terminalen. Men hvis vi ser tydelig finner vi en enhet som kan være Nexus 6. Utseendet ligner Nexus 5 men knapt kant og mer firkantet.

Bilde - Google kunne ha lekket Nexus 6

Hvordan vil Nexus 6 være

Hvis det endelig blir bekreftet at det kommer Nexus 6 og vi ikke gikk til Android Silver før, ville Google-smarttelefonen ha følgende specs i følge ryktene og lekkasjene i øyeblikket.

Han Nexus 6 Den ville ha en 5,7-tommers skjerm, noe større enn den for Nexus 5. Den ville ha en prosessor på minst fire Qualcomm-kjerner, 32 GB lagring, et 12 eller 16 megapiksler kamera og et 3200 mAh batteri. Og det viktigste kan være vanntett i tillegg til å premiere fremtiden Android 4.5 Lollipop.

Tabla de contenidos