contadores Skip to content

Google kunne lansere en ny Nexus 8-tommers nettbrett produsert av HTC

Google kunne pålegge HTC å produsere den nye 8-tommers Nexus

Nye rykter tyder på det Google kan forberede lanseringen av et nytt nettbrett til markedet, denne gangen for å konkurrere med segmentet som heter “-minitabletter“I hvilke vi finner enheter som Apple iPad Mini Retina. Tilsynelatende vil de fra Mountain View ikke stole på produksjonen til ASUS, som det har skjedd med tidligere enheter fra firmaet, men vil gå til HTC, som vil ha ansvaret for å produsere den nye Nexus8.

Google inngikk et samarbeid med ASUS for å produsere de to første generasjonene av den populære Nexus 7, men tilsynelatende ville selskapet vurdere å ta i bruk et nytt design for den kommende Nexus 8, så de ville ha byttet dansepartnere ved å velge HTC, et selskap. Det har tydelig demonstrert at de har kapasitet til å bygge kvalitetsenheter, og hvis ikke spør de den nyeste HTC M8.

Imidlertid ser ikke alt ut til å være redusert til en enkel selskapskifte av designhensyn, men ASUS Hun ville heller ikke ha vært så interessert i å produsere den nye generasjonen av nettbrettet Google slik det var de siste to generasjonene. Tilsynelatende ville selskapet ha pålagt en rekke begrensninger for tilknytningen mellom de to som ASUS ikke ville gå med på.

google-nexus-8-3

Uten direkte bestillinger fra Google og Nexus-merkevaren har eksperter indikert at ASUS vil kunne begynne å produsere og distribuere en serie nettbrett og smarttelefoner eget merke. Uten tvil vil det være interessant å se hva selskapet foreslår å kjempe mot de store merkevarene som er etablert i markedet.

Google vil ikke være så aggressiv med Nexus 8 som de føler at de allerede har bidratt til å implementere Android-systemet på nettbrett

Kilder påpeker også at Google ikke kommer til å følge en så aggressiv strategi for å markedsføre neste Nexus 8 som den gjorde i de to foregående generasjoner, og tilbyr svært attraktive priser for kundene. Dette kan være fordi selskapet mener det har allerede oppfylt målet om å øke penetrasjonen av Android-systemet i nettbrettmarkedet.

Nexus-5.jpg

Som de peker på Digitimes, er det faktisk noen som tror det Nexus 8 kan være det siste nettbrettet som lanserer Google til markedet, noe vi også noen ganger har hørt fra smarttelefonene deres. Uansett forventes denne enheten å vises en gang i tredje kvartal av året.

Vil Nexus 8 være den siste nettbrettet til den gigantiske søkemotoren? Fortell oss i kommentarene!