Google kunne presentere et 10-tommers nettbrett for å konkurrere med iPad

De siste ukene har vi snakket mye om arrangementet som Apple arrangerer i morgen 23. oktober. Arrangement som forventes å bli presentert den nye iPad Mini, selv om vi aldri kan ignorere konkurransebevegelsene. Hvis ryktene om iPad Mini ender opp med å bli bekreftet, vil vi se at nettbrettet vil nå en sektor av nettbrettmarkedet nesten utelukkende dominert av Google med Nexus 7 og Amazon med Kindle Fire HD.

De siste ryktene forsikrer det Google tenker kanskje på å forbedre tilbudet av nettbrett og at under arrangementet de har planlagt til 29. oktober, kan du se en viss utvikling på dette feltet. Den første av dem vil påvirke iPad Mini (hvis den endelig blir bekreftet), ettersom Google forventes å lansere en 32 GB-versjon av Nexus 7 og også presentere en versjon med mobil tilkobling, noe som foreløpig ikke har og at det er veldig etterspurt av brukere. Men dette er ikke alt, siden de siste ryktene forsikrer at Google kan prøve å kjempe direkte med Apple der det er størst, det vil si i markedet for 10-tommers nettbrett.

De siste ryktene forsikrer det Google har jobbet med Samsung for å presentere et 10-tommers nettbrett. Nettbrettet ville ha en oppløsning på 2560 × 1600 piksler og et sideforhold på 16:10, noe som vil bety en tetthet på omtrent 300 piksler per tomme. Det vil si en enda skarpere skjerm enn for iPad 3, som for tiden har en piksletetthet på 264 per tomme og en oppløsning på 2048 × 1536.

I tillegg sikrer ryktet at det nye nettbrettet vil inneholde Android 4.2 som operativsystem, en høyere versjon enn Jelly Bean (4.1) som for tiden er til stede i Nexus 7 som vi allerede kjenner.

En ny Nexus-smarttelefon kan vises på scenen

Som om dette ikke var nok, forventes det også at Google presenterer en ny Nexus-smarttelefon, denne gangen produsert av LG-selskapet. Terminalen vil også ha Android 4.2 (som 10-tommers nettbrett), og inne i den vil ha en Qualcomm APQ8064 Snapdragon 1,5-kjerners firkjerneprosessor, 2 GB RAM, en enorm 4,7-tommers skjerm ( 1280 × 768 piksler oppløsning), 1,3 megapiksler foran kamera, 8 bakkamera og et godt 2100mAh batteri.

Lekkasjene nevner også at Android 4.2 vil ha noen interessante nye funksjoner som muligheten for å få tilgang til multimediainnhold i en widget eller en flere brukerprofilsystem, noe enormt nyttig, spesielt hvis vi tenker på et nettbrett. Dette vil tillate hver person i en familie eller et selskap å ha sin egen brukerkonto på enheten, sine innstillinger, filene og så videre, helt atskilt fra resten av brukeren. Når vil vi se noe slikt i iOS? Forhåpentligvis noterer Apple seg godt.

Det ser ut som en ny krig er i ferd med å starte. Hvilken side er du på?

Del denne artikkelen med vennene dine på Facebook, Google+ og Twitter med knappene du finner i begynnelsen av den. Takk skal du ha!

Spor | iDownloadblog