Google kunne presentere Nexus 8 på neste arrangement for å konkurrere med iPad Mini Retina

Google vil holde sin årlige konferanse senere denne måneden

De fra Mountain View kommer til å holde sin årlige konferanse, Google I / O, den 25. og 26. denne måneden. Der forventes det at a ny versjon av operativsystemet ditt Android, 4.5, som har blitt kalt Lollipop av rykter som sirkulerer på Internett. De forventes også å presentere sin nye nettbrett, the Nexus 8.

Fra Google ikke har bekreftet eller avvist at disse to presentasjonene kan utvikles, men på den offisielle siden for arrangementet kan du se et fotografi som refererer til det nye nettbrettet som kan utgis.

google-tablet-nexus-8-1

Nexus 8 ville være det nye nettbrettet som skulle konkurrere med iPad Mini Retina

Ser Google den økende etterspørselen fra folk som vil ha et nettbrett med en håndterbar størrelse og lett å transportere, for eksempel iPad Mini Retina, ville Google fra Google tenkt å lansere en mobilenhet i samme størrelse som Apples.

Nexus 8, som vil være det kommersielle navnet som den nye nettbrettet vil motta, den vil også ha en 8-tommers høyoppløselig skjerm. I tillegg ville Mountain View også ha lagt nok vekt på nettbrettet til å være lett for å lette håndteringen med en hånd.

google-tablet-nexus-8-2

Liten i størrelse, stor ytelse

Selv om det nye Google-nettbrettet kommer til å konkurrere med de små nettbrettene fra andre merker, har det i form av tekniske fordeler gått veldig hardt. Det er ment å komme med den nye versjonen av Android 4.5 Lollipop og med en Qualcomm Snapdragon 410-prosessor, som allerede har 64-biters arkitektur og den vil også ha 4G-tilkobling.

Kameraet som skal monteres vil være 13 megapiksler, som du kan spille inn FullHD-videoer på 1080p. Som et underlig faktum kan vi si at i følge ryktene, nettbrettet Det vil ha to eller tre SIM-kortspor innlemmetPå denne måten trenger ikke den som har flere datakort å bytte dem og kan ha flere innstillinger samtidig.

google-tablet-nexus-8-3

Ut fra det vi har kunnet lese i The Fuse Joplin, vil Nexus 8 også ha et 3 GB RAM-minne integrert og kunne inneholde ganske avansert programvare som eksakte tredimensjonale bilder av objekter kan bli tatt. Men som sagt Google har ennå ikke avslørt noe, og vi må vente på konferansen for å se hva som overrasker oss og om alle disse ryktene endelig blir bekreftet.