free estadisticas Saltar al contenido

Google lanserer AdWords-appen for iOS

abril 28, 2020

Google AdWords-appen for iOS har landet på App Store for noen dager siden. Takket være denne applikasjonen kan du være klar over alle dine reklamekampanjer enkelt og raskt fra iPhone eller iPad.

Etter å ha prøvd å få fotfeste i reklameverdenen, har Apple bestemt seg for å legge ned iAd. Det har vært en innsjøvei i mer enn fem år, men endelig har de fra Cupertino innsett det AdWords og Google AdSense er de ubestridte konger i annonsemarkedet.

Google Adwords for iOS

Neste vi forteller deg flere detaljer om hvordan AdWords fungerer og hva du kan finne i denne nye applikasjonen for iOS. La oss dra dit

Administrer annonseringen din med Google AdWords-appen for iOS

Som vi tidligere har sagt, er AdWords og AdSense de to tjenestene som Google bruker for å tilby annonsering på tredjeparts nettsteder. På den ene siden AdWords lar deg lage en webside og bruke den til å annonsere på andre siderMens AdSense lar deg legge til Google-administrert annonsering på din egen nettportal.

Google Adwords for iOS

Den nye Google AdWords-applikasjonen hjelper deg å bli informert raskt og enkelt om hvordan annonsekampanjene dine går fra iPhone eller iPad. I tillegg vil du kunne se resultatene til annonsene dine takket være denne applikasjonen som viser en forenklet versjon av AdWords-kontoen du bruker på datamaskiner.

Fra selve applikasjonen kan du legge til nøkkelord, legge til eller fjerne land, administrere ord eller se statistikk, blant annet. Hovedfunksjonene i Google AdWords for iOS er som følger:

  • Oppdater budsjetter og bud.
  • Se kampanjestatistikk.
  • Motta forslag for å forbedre kampanjer.
  • Sanntidsvarsler og varsler.
  • Ta kontakt med en Google-ekspert.

Last ned AdWords-applikasjonen nå på iPhone eller iPad

Hvis du vil laste ned AdWords-applikasjonen Du kan få den nå helt gratis i App Store eller ved å klikke på lenken under disse linjene. Den er kompatibel med iPhone og iPad, og for å bruke den trenger du iOS 7 eller en senere versjon av systemet.

Skal du laste ned Google AdWords for å administrere annonseringen? Hva synes du om den nye Google-applikasjonen for iOS-enheter?