Google lanserer en nyhets- og vær-app for iPhone og iPad på iOS 8

Google gir ut en nyhets- og vær-app i App Store

Google har en ny applikasjon for iPhone- og iPad-brukere, kalt Google News & Weather (Google News & Weather). Det er en gratis applikasjon som tillater oss kjenner de siste nyhetene og alle nyhetene samtidig som det gir oss meteorologisk informasjon.

Applikasjonen er kompatibel med iOS 7 og iOS 8 og har et stort antall kategorier og ressurser. Brukere som laster ned denne applikasjonen, vil ha muligheten til det sveip enkelt gjennom overskrifter, legg til emner og lokasjoner og tilpasse nyheter de vil motta.

nyheter-vær-google-iphone-ipad (2)

I forkant er det en ganske enkel app. I virkeligheten har Google bare vært dedikert til samle nyheter fra forskjellige nåværende nettsteder og samle dem under et noe middelmådig grensesnitt men til slutt intuitiv og enkel å bruke.

Google bringer oss de mest interessante nyhetene fra vårt område

Blant de mest fremragende funksjonene i denne appen for iPad finner vi ut at den er i stand til overføre de mest interessante aktuelle nyhetene om byen eller landet vårt takket være geolokeringstjenester av vår iPhone eller iPad, gir oss også muligheten til legg til widgeter til startskjermen og legg til mer enn ett sted for overskrifter.

nyheter-vær-google-iphone-ipad (1)

Til tross for at vi ganske enkelt var en samling av nyheter, likte vi iPadizate mye som de forskjellige kategoriene og overskriftene er organisert etter seksjoner. Øverst i venstre hjørne av applikasjonen finner vi en sidemeny med nyheter fra landet vårt, økonomi, show, sport, helse …

nyheter-vær-google-iphone-ipad (2)

Som de forteller oss fra 9to5mac, kan disse kategoriene i rullegardinmenyen tilpasses legge til eller fjerne temaene som interesserer oss mest (eller minst). Vi vil også ha muligheten til å legge til postnummeret til området vi bor i motta nyheter og informasjon om værforhold av beliggenheten vår (eller stedet vi ønsker).

nyheter-vær-google-iphone-ipad (4)

Hvis vi velger å inkludere beliggenheten vår en seksjon vil bli lagt til der vi kan observere været (øverst) og alle nyhetene som ligger nærmest vårt sted. Kort sagt, Google News and Weather er en enkel, men veldig nyttig app.

Google Nyheter og vær på video

Vil du vite mer om denne applikasjonen for iPad og iPhone?

Last ned Google Nyheter og Vær for iPhone og iPad

Som alltid kan du det få applikasjonen helt gratis fra følgende nedlastingswidget som kobler deg direkte til App Store:

Hva synes du om den nye Google-applikasjonen? Hvilken Google-app bruker du mest på iPhone, iPad eller iPad Mini? Del nyhetene og uttrykk din mening i kommentarene, takk!