Google lanserer Google Dokumenter og ark for iPad, iPhone og Android

Google lanserer to nye applikasjoner for å redigere, se og lage dokumenter og regneark

Google har nylig gitt ut to nye applikasjoner for iOS-enheter som heter Dokumenter (Dokumenter) og Regneark (Ark) slik at Drive-brukere kan redigere, se og opprette dokumenter og regneark øyeblikkelig og uansett hvor de er.

De nye Google-applikasjonene gjør det mulig å redigere dokumentene samtidig med andre samarbeidspartnere, hold filene lagret i skyen, og selvfølgelig vil vi ha en online teknisk service som vil hjelpe oss i tilfelle vi er i tvil eller lider av noen problemer.

I tillegg til disse funksjonene vil Google Dokumenter og regneark-applikasjonene gi deg muligheten til å dele alle slags dokumenter med tredjeparter gjennom dem.

google-lanserer-docs -heets-ipad-iphone-android-2

Google sørger for at lysbildene kommer fram på et eller annet tidspunkt

Som om dette ikke var nok, har gutta på Google kunngjort at de er det arbeider med en tredje søknad, Lysbilder, som vil tillate oss å lage og redigere profesjonelle lysbilder og kommer snart til App Store.

“Hvert år forbedrer smarttelefoner og nettbrett ytelsen, og flere og flere brukere bruker sine mobile enheter for å se, lage og redigere dokumenter. Selv om Google Drive-appen er et praktisk sted å lagre tingene våre, ønsker vi å gjøre det enda enklere for deg å raskt finne, redigere og lage dokumenter, regneark og presentasjoner. Så vi presenterer våre nye applikasjoner som du i dag vil kunne laste ned direkte fra de viktigste mobilapplikasjonsbutikkene: App Store og Google Play, mens lysbildene eller Slides-applikasjonen kommer snart. Trenger du å redigere et regneark? Åpne Sheets-appen. Trenger du å redigere et dokument? Få tilgang til Docs-applikasjonen. Alt er innen rekkevidde. ”

Med disse nye Google-applikasjoner for iOS og AndroidVi kan si at de tre viktigste teknologiselskapene: Apple, Microsoft og Google, nå har egne kontorapplikasjoner for iPad og iPhone-enheter.

google-lanserer-docs -heets-ipad-iphone-android

Som gutta på iPhonehacks forteller oss, er Apples iWork-apper og Google Drive så langt gratis for iOS, mens nyere Microsoft Office-apper er basert på en modell “freemium”For å redigere dokumenter må du ha et sertifisert Office 365-abonnement.

Hva synes du om de nye Google-applikasjonene? ​​Hvilken velger du?