free estadisticas Saltar al contenido

Google lanserer YouTube Gaming på iOS og Android

abril 27, 2020

For et par dager siden fortalte vi alt om den nye oppdateringen av Facebook Moments, i dag er det Googles tur. YouTube Gaming vil være en online strømmetjeneste for dataspill der brukere vil kunne dele sine morsomste spill, akkurat som de gjør på Twitch.tv i dag.

Google, eller kanskje vi skal si alfabetet; selskapets nye satsning, nylig lansert en applikasjon for iOS og Android Med hvilken vi kan få tilgang til YouTube Gaming og spille innhold fra nettbrettene og smarttelefonene våre.

YouTube-spill på Android

Til tross for at YouTube allerede har et stort tilbud og etterspørsel etter videospill-spill, vil den nye plattformen fokusere på dette emnet. Selv om ja, vil forbedre opplevelsen av "live" som mange YouTubere klaget over.

YouTube Gaming, applikasjonen når iOS og Android

Hvis du allerede har besøkt nettstedet for YouTube Gaming, vil du ha lagt merke til at det vises en liste over aktive kanaler og en kort avspilling av videoene som forhåndsvisning på en roterende karusell.

YouTube-spill på flere enheter

Både nettversjonen og iOS- og Android-applikasjonene har en stolpe med et integrert søkefelt Gjennom hvilke brukere kan finne sine nærmeste kanaler eller sine favorittspill.

YouTube-spilling på iPhone

Men YouTube Gaming-appen, for øyeblikket, fortsatt har ikke støtte for å laste opp videoer eller spille inn direktesendinger. For dette må vi fortsatt vente på at maskinvaren til iPhone, iPad og Android-enheter blir kraftigere.

YouTube-spill for iOS vil tillate oss motta varsler hver gang favorittkanalene våre er online. En annen interessant merknad, som den offisielle YouTube-applikasjonen, kan videoene spilles i bakgrunnen mens brukere utforsker andre deler av den samme appen.

YouTube-spill

YouTube-spillestrømmer kan spill med 60 bilder per sekund og tilbyr sanntidsprat. For å nå et større publikum kan innhold lagres som videoer for senere visning.

Ingen vet om YouTube Gaming helt vil utslette Amazons Twitch, men det er mest sannsynlig at youtubers og videospillbedrifter igjen vil bruke tjenestene til Alphabet (Google) når det gjelder innspilling av live-show for sine følgere.

Last ned YouTube Gaming

Dessverre, YouTube Gaming er foreløpig ikke tilgjengelig i App Store over hele verden. Men vi legger igjen nedlastingswidgeten din for alle de som har en iTunes-konto i USA eller Storbritannia:

Googles initiativ er også bra en forbedring i liveopptredener var nødvendig. Nå må vi bare vente og se hvordan den nye videospillplattformen er integrert i YouTube-streaming og hvor vellykket YouTube Gaming er i App Store. Hva synes du om denne nye iOS- og Android-applikasjonen?