Uncategorized

Google Maps begynner å vise navigasjonen til fots med en utvidet virkelighet

Vi har sett den utvidede virkeligheten i et par år vokse betydelig i noen aspekter av bransjen. Flere selskaper har fokusert på å tilby løsninger å spille i AR eller se hvordan huset ditt ville se ut med nye møbler. Mulighetene er nesten uendelige, og Google har også funnet en måte å implementere denne teknologien på. Han kunngjorde det for en stund siden med Google Kart og nå ser det ut til at funksjonen allerede er i bruk. Det er en ny modus med AR å navigere med GPS. Ja, så lenge du går til fots og ikke med bil.

Google Maps har dusinvis av interessante funksjoner, og det lover å implementere en av de mest utrolige teknologiene på markedet. Ikke alle er fordeler, siden det praktiske med denne funksjonen ennå ikke er testet 100%. Det kan være interessant i noen situasjoner, men vi tror ikke det er en mye brukt funksjon av brukere. Du bør holde telefonen fokusert fremover, noe vi vanligvis ikke gjør når vi går nedover gaten.


Hvordan få Sportify billigere med studenttilbudet


AR-navigasjonsmodus når allerede brukere

Den gode nyheten om denne modusen er at den allerede når forskjellige brukere over hele verden. For øyeblikket virker det som en av Google-testene, siden det bare er tilgjengelig for lokale guider‘fra noen land. Denne distribusjonen beviser at Google er interessert i å kunne starte funksjonen før. Vi vet fortsatt ikke når den offisielt vil treffe den stabile versjonen av Google Kart, så vi må vente.

Ideen med denne delen er å kunne samhandle med mobilen og kameraet ditt. Google vil tilby oss en visjon om gaten takket være mobilkameraet og han vil fortelle oss detaljer om ruten i en utvidet virkelighet. Det er noe som bare vil være tilgjengelig på fotveier, og som vi må teste for å se om det er verdt å aktivere. Å måtte gå med mobilen opp og bruke kameraet er ikke noe lett, siden det mest normale er å bære den pekende mot bakken.

Også, batterikostnaden ville være kapitalSå det gjenstår å se om denne typen navigasjon virkelig er verdt å ha og hvor du kan aktivere den.


5G-versjonen av Huawei P30 Pro kommer til Spania


Kilde | Engadget

Botón volver arriba

Annonseblokkering oppdaget

Du må fjerne AD BLOCKER for å fortsette å bruke nettstedet vårt TAKK