free estadisticas Saltar al contenido

Google Maps for iOS inkluderer nå Street View-miniatyrer

abril 27, 2020

Fra tid til annen oppdaterer Google sine forskjellige applikasjoner som den har på iOS for å tilby brukerne en best mulig brukeropplevelse. Denne gangen var det opp til Google Maps, som allerede er i versjon 4.10.0 og inkluderer flere funksjoner, der Street View-miniatyrene skiller seg ut.

Google Maps for iPhone og iPad har mange veldig interessante funksjoner, for eksempel muligheten for å dele plasseringen på Facebook. Nå med denne oppdateringen må vi legge til flere nye funksjoner som forbedrer denne kartprogrammet litt mer.

Google Maps mottar en ny oppdatering for iOS.

Google Maps er den viktigste konkurrenten til Apple Maps-appen, og det må anerkjennes at det er et flott alternativ som brukes av millioner av brukere over hele verden. Under tOg vi forteller hva som er nyheten om den nye versjonen 4.10.0 av Google Maps for iPhone og iPad.

De viktigste innovasjonene av Google Maps for iPhone og iPad

Den nye versjonen 4.10.0 av Google Maps for iOS lar deg sjekk hvor du vil gå før du reiser, takket være et Street View-miniatyrbilde som vises på kartet. For å vite adressen, må du bare søke eller berøre og holde fingeren på kartet på stedet du vil vite.

En annen nyhet er det kan du se de tilpassede kartene du har laget i Google My Maps. I tillegg lar den nye versjonen av Google Maps deg dele din mening om de stedene du har vært på mye enklere og raskere, takket være en ny og forbedret skrivestrøm.

Google Maps mottar en ny oppdatering for iOS.

Nå er også Google Maps-appen for iPhone og iPad støtter seks nye språk som legger til den lange listen som allerede støttes. Som i alle oppdateringer, har den blitt brukt til å rette opp feil som er til stede i forrige versjon og forbedre stabiliteten. Til slutt debuterer ikonet en ny Google Maps-logo.

Last ned Google Maps for iPhone og iPad

Hvis du fremdeles ikke har Google Maps på iPhone eller iPad, anbefaler vi deg å laste ned den og prøve, siden det er en veldig komplett applikasjon. Det beste av alt er at det er gratis og universeltDen er med andre ord kompatibel med både iPhone og iPad.

Hva synes du om de nye funksjonene i Google Maps for iOS?