free estadisticas Saltar al contenido

Google Maps for iOS tilbyr nå støtte for Apple Watch

abril 27, 2020

I begynnelsen av september ga søkemotorselskapet ut en oppdatering for Google Maps på iOS for å inkludere blant annet Street View-miniatyrbilder. Nå når vi skal si farvel til måneden Google Maps har mottatt en oppdatering igjen, men denne gangen for å inkludere støtte for Apple Watch.

Inntil nå hadde Google Maps-applikasjonen for iOS ikke støtte for Apple smartwatch. Nå kan du det følg ruter med Google Maps direkte fra Watch.

Google Maps har allerede støtte for Apple Watch.

Men dette Det er ikke den eneste nyheten som er inkludert i den nye versjonen 4.11.0 av Google Maps for iOS. Her forteller vi deg hva andre nye ting er inkludert i det.

Ikke gå glipp av | watchOS 2: Alle nyhetene for Apple Watch.

De viktigste nyhetene i versjon 4.11.0 av Google Maps for iOS

Som du allerede vet, er Google Maps tilgjengelig for både iPhone og iPad og iPod Touch Apple Watch-støtte er begrenset til smarttelefonversjonen. Så hvis du har Apple Watch og likte Google Maps-appen bedre, kan du endelig bruke den på klokken.

Takket være den nye støtten fra Google Maps med Apple Watch kan du sammenligne ankomsttidene til destinasjonen med offentlig transport, til fots, på sykkel eller med bil, slik at du kan velge den som best passer dine behov. På den annen side kan du følge instruksjonene direkte fra håndleddet uten å måtte gå med iPhone i hånden, noe som også kan gjøres med Apple Maps-appen.

Google Maps har allerede støtte for Apple Watch.

I tillegg kan du ringe selskapene og få veibeskrivelse direkte fra en liste over steder, noe som kan være veldig nyttig.

For å kunne glede deg over Google Maps på Apple Watch bare oppdater applikasjonen på iPhone, så vises den automatisk på klokken, som det skjer med resten av applikasjonene du har på mobilen din, kompatibel med den.

Last ned Google Maps på din iPhone eller iPad

Hvis du fremdeles ikke har Google Maps på iPhone eller iPad, kan du laste den ned ved å klikke på lenken under disse linjene. Husk det applikasjonen er helt gratis.

Hva tenker du om at Google Maps allerede har støtte for Apple Watch? Bruker du vanligvis klokken for å orientere deg eller se hvordan du kommer deg til et sted?