Google Maps vil varsle deg hvis taxisjåføren velger en lengre og dyrere rute

Noe av det første du gjør når du reiser til et land du ikke kjenner, er å ta et drosje. I Android er det mange alternativer for å ta en taxi eller et kjøretøy, selv om ikke alle jobber i andre land. I dag har vi veldig gode nyheter for alle dere som tar drosjer i andre byer uten søknader. Google Kart Det er nok en gang den beste allierte for reisende med en funksjon som den allerede har implementert i India og som kan nå andre markeder. Det er relatert til taxi og med reisen. Med denne funksjonen vil ingen drosjesjåfør lure deg igjen.

Det er velkjent at nesten alle byer i verden drosjer prøver å dra nytte av turister som ikke kjenner byen. Brukere risikerer å gå en mye lengre rute enn vanlig for å øke løpet totalt. Nå ønsker Google Maps å bekjempe dette gjennom annonser.

Google Maps kjemper allerede mot taxisjåføren caradura

XDA-skjermbilder

XDA har etterlatt oss en nyhet om Google Kart at alle reisende vil ønske velkommen med åpne armer. For øyeblikket er det bare tilgjengelig i India, selv om det når når som helst til andre land rundt om i verden. Dette er en funksjon som kan aktiveres når du kjører en rute. Lar deg motta en advarsel hvis du avviker mer enn 500 meter fra den korteste og raskeste ruten. Selv om denne funksjonen også er designet når du navigerer med bilen din, gjør Google Maps det klart at det er noe du vil bruke mest når du drar med taxi.

Dette systemet vil være veldig nyttig for reisende som ikke kjenner en by, De vil kunne fortelle taxisjåføren at han beveger seg bort fra den raskeste og korteste ruten. Det er en teknikk som vanligvis er gitt i nesten alle land i verden og som du nå kan kjempe mot på en enkel måte.

For øyeblikket det er en test som ikke er tilgjengelig utenfor India. Hvis du er en bruker som for mange drosjer i byer som du ikke kjenner godt, anbefaler vi deg å være oppmerksom på ankomst av denne oppdateringen. Det kan spare deg for mye penger på dine reiser.

Kilde | XDA