Google Maps vil varsle oss når vi må gå av offentlig transport

Google Kart Det er et nyttig verktøy å flytte rundt i byene i offentlig transport, og hvis du legger til merknader til gå av t-banen eller buss i Stoppe riktig vil være enda mer behagelig. Google Maps dekker mange alternativer, og i dette spesifikke aspektet hadde det hengt etter andre spesialiserte rivaliserende apper.

Nylig har Google Maps begynt å tilby optimaliserte ruter for motorsykler, og nå vet vi at det fungerer på et system å sende ruteoppdateringer. Disse varslene kan ha flere formål, men det tydeligste er å varsle oss om å gå av bussen eller t-banen.

Når du starter turen, vises en “Start” -knapp for å se varslene. Ikke bare i Google Maps, men også fra Android-låseskjermen. Det vil faktisk være mulig å gå avanserte i varslene med den låste skjermen.

Google Maps brukes til å hacke

Kart har lenge jobbet for å forbedre daglige pendler, og stopp merknader de vil være et viktig fremskritt. Dette er et eksempel på de nye varslene:

Bilde - Google Maps vil varsle oss når vi må gå av offentlig transport

Målet med dette systemet virker ganske klart, fordi det er veldig likt det som brukes av CityMapper. Det er en kart-app designet for å bevege seg rundt i store byer med offentlig transport. Selv om den bare fungerer i visse byer og fokuserer på denne enkeltfunksjonen, er den mye bedre enn Maps på sitt felt, så det er fornuftig at Google tar det som en referanse.

Oppdateringen for å aktivere stopp merknader på Google Maps Det bør ikke ta lang tid, så brukere av offentlig transport er på hell. Takket være den nye funksjonen vil de vite når de skal gå av bussen eller t-banen, noe nyttig hvis vi er uten ledelse eller ikke vet mye om byen.

Hvordan motta varsler om forurensning i Madrid

Hva synes du om denne nyheten? Synes du det er praktisk at Google Maps advarer deg om stoppet der du skal gå av?

Via: TechChrunch