Google Maps viser ruter som kombinerer offentlig transport, sykler og ridesharing

Mobiliteten i store byer og i deres respektive storbyområder har endret seg mye de siste årene. Google Kart har visst hvordan jeg kan tilpasse seg nye tider og fortsette på samme vei vil begynne å vise kombinerte ruter for offentlig transport, sykler og ridesharing.

Det n√•v√¶rende tempoet i livet krever at mange kutter reisetiden s√• mye som mulig. √Ö bruke offentlig transport kan v√¶re en utmerket ide, men det n√•r ikke hvert hj√łrne av byen. Og det er her den nye funksjonaliteten til Google Maps kommer inn.

Google Maps lanserer reisearrang√łr og guide med utvidet virkelighet

De sykler for deres enkelhet og fleksibilitet n√•r du forlater dem rett ved d√łren til huset eller arbeidsplassen. Og ridesharing som et billigere og gr√łnnere alternativ enn tradisjonell leiebil med sj√•f√łr.

Bilde - Google Maps viser ruter som kombinerer offentlig transport, sykler og ridesharing

Denne ridesharing-modaliteten vil hente og slippe brukere på veien uten å avvike fra ruten og forårsake forstyrrelse av ankomsttiden beregnet av appen.

Hvordan kan jeg velge å kombinere disse transportmetodene?

Operasjonen er veldig enkel. Når vi har angitt destinasjonen og valgt Blandede modus, begynner Google Maps å beregne de forskjellige tilgjengelige rutene.

Vi vil f√łrst ha de klassiske som bruker T-bane og buss, men nedenfor vil v√¶re Kombinerte ruter som vil bruke tradisjonelle transportmetoder med utleiesykler og ridesharing-tjenester tilgjengelig.

Innenfor selve applikasjonen vil det gi oss den lukkede prisen for tjenester som Uber Pool (hvis tilgjengelig i byen) eller Lyft, slik vi har sett i eksemplene gitt av Google selv.

Hvis vi i stedet for ridesharing bruker sykkelen spesifikke ruter for syklister med alle data ang√•ende trafikk og tidspunkter som er n√łdvendige for √• bedre planlegge turen.

Bilde - Google Maps viser ruter som kombinerer offentlig transport, sykler og ridesharing

For ganske nylig lanserte applikasjonen en ny funksjon der vi kunne se kombinerte ruter med elektriske scootere til leie og alle detaljer angående estimert pris og enheters autonomi.

Selskapet har rapportert at denne nye funksjonen vil bli rullet ut i 30 land de kommende ukene og tilgjengelig for iOS og Android.

Google Kart Det er den viktigste kart og mobilitetsappen. Svært få alternativer har blitt tilpasset de nye tidene og nå med en ny vri som kombinerer offentlig transport, sykler og ridesharing som de billigste alternativene i vår daglige reise.

Citymapper, den essensielle appen for bytransport