Google Nærliggende oppdager om vi er i nærheten av en venn, et nettsted eller en ting

Google i nærheten er en funksjon som skal legges til Leketjenester i vår Android-terminal. Med denne funksjonaliteten kan vi å påvirke med nære menneskerogså sider Til og med ting. I tillegg til at vi hadde en påminnelsesfunksjon som Google Search for parkering, vil vi ha en geolokasjonsverktøy Veldig komplett.

Vi må vente på at Google gir oss mer informasjon om dette produktet som allerede har en støtteside. Det er utvilsomt en funksjon som har som mål å gjøre hver Android-mobil til et konstant informasjonspunkt.

Bilde - Google i nærheten vil oppdage om vi er i nærheten av en venn, nettsted eller ting

Hva med sikkerhet og personvern?

Hvis vi aktiverer dette Google nærheten vil vi motta merknader om nettstedet som kan interessere oss, og også la andre få vite hvor vi er. Det er klart det ikke vil være offentlig hvis vi ikke vil, hver vil velge hvem de deler sin beliggenhet med, siden det ellers ville være et stort sikkerhetsbrudd og mangel på personvern. Pluss i nærheten kunne automatisere handlinger med bestemte steder eller personer.

¿Det gjør nøyaktig Google med denne informasjonen Om lokasjoner og hvorfor du vil ha det innen rekkevidde Google er et selskap, og som sådan hver gang du lanserer et verktøy tenker du uunngåelig på overskudd. Å kjenne interessen til hver enkelt klient gjør det mulig å skape et behov.

Problemer med dette verktøyet?

Bortsett fra personvern og sikkerhet, kan dette verktøyet være en høyt batteriforbruk. Det er fremdeles ikke mulig å snakke sikkert om dette emnet, men det faktum å ha en aktiv lokasjonstjeneste samhandler stadig direkte med batteriforbruket.

Tabla de contenidos