contadores Skip to content

Google Nexus 8: Nye tegn på dens eksistens vises på nettet

Rykter om Nexus 8 blir høyere

Vi har hørt i flere måneder om et mulig nettbrett opprettet av Google med en 8-tommers skjerm. Kjent på nettet som Nexus8, blir ryktene hans mer konstante og høres høyere, noe som får oss til å vurdere at hans ankomst kan være nærmere enn vi tror. Nå har de dukket opp data om dette antatte nettbrettet på et nettsted som vil referere til eventuell ankomst av dette nettbrettet.

Informasjonen kommer fra India og får oss til å tenke det Google kunne lansere Nexus 8 før utgangen av 2014, selv om det ennå ikke er kjent når den lanseringen skulle skje. Dataene som tilbys av nettstedet til importfirmaet Zauba refererer alltid til ankomsten av enheter (enten endelig eller test) i det asiatiske landet.

google-nexus-8-3

Og i dette tilfellet ville det ikke være mindre, selv om det denne gangen er det andre alternativet, det vil si lved ankomst av et par Nexus 8-tester fra USA, noe som ikke er overraskende med tanke på at Google har base i dette landet.

Hvem skulle lage Nexus 8, og hva vil være dens egenskaper?

Som dere alle allerede vet, produserer Google ikke enhetene sine, men overlater vanligvis denne oppgaven til noen store produsenter som LG, ASUS eller Samsung. Selv om Nexus 8 de kunne sidelinjen ASUS (ansvarlig for produksjonsmodell 7) for å gjøre plass for den taiwanske HTC.

For tiden er det flere rykter om at modellen allerede ville være i testfasen og ville være kjent under kodenavnet HTC Volantis.

Nexus-8-zauba

Når det gjelder tekniske egenskaper, antyder de mange lekkasjene at den ville ha en 8,9-tommers skjerm, 2 GB RAM og prosessor Nvidia Tegra K1 64-bit, blant annet.

Nexus 8 kan være en stor konkurrent til iPad Mini Retina

Det er ingen tvil om at fremtidens Google-nettbrett vil ha det tekniske egenskaper av høy kvalitet Og hvis vi legger til at det kommer med et Android-lager eller rent operativsystem og en ikke veldig høy pris, kan det bli en tøff konkurrent for iPad Mini Retina, Apples 7,9-tommers nettbrett.

nexus-8-google

Selv om det fremdeles ikke er bekreftet noe og informasjonen ikke er helt klar, må det anerkjennes at Zauba ved andre anledninger har vist seg å være en god kilde til informasjon i denne forbindelse. Derfor, selv om vi ikke skal ta det som 100% sant, skader det ikke å ta hensyn til det.