Google og Microsoft ønsker å integrere drepebrytere på smarttelefonene sine

Selskapene Google og Microsoft har tenkt å integrere drepebrytere på smarttelefonene sine, et system som gjør telefonen ubrukelig i tilfelle tyveri eller tap.

Bilde - Google og Microsoft ønsker å integrere drepe brytere på smarttelefonene sine

Denne typen system har blitt studert i lang tid, siden tyveri eller tap av smarttelefoner er svært vanlig i dag. Kill brytere er knapper som i tilfelle slike hendelser vi ville trykke på og telefonen ikke ville fungere.

Google og Microsoft er villige til å integrere dette systemet innfødt som Apple allerede gjorde etter distribusjon på iPhones og iPads. Ankomsten av iOS 7 tilbyr dette systemet.

I New York City har antallet tyverier av smarttelefoner fra Samsung-merket vokst med mer enn 40% tyveri av iPhones er under 19% i første halvår årets. Mens i San Francisco er antallet tyverier 38% mindre siden ankomsten av iOS 7 og i London er det 24%. Mens tyveriene til Samsung-enheter har blitt økt i denne perioden i disse byene.

Avgjørelsen som ble tatt av de to selskapene styrkes av avtalen fra andre produsenter for noen uker siden. Fra juli 2015, vil vi begynne å se de første smarttelefonene med kill switches-systemet innfødt.