free estadisticas Saltar al contenido

Google Pixel 4a: alt vi tror vi vet om Googles neste "prute" -mobil

marzo 23, 2020

I fjor lanserte Google en ny linje med mobiler som søkte å tilby den "rene Android-opplevelsen" til en lavere pris. Pixel 3a og 3a XL ble utgitt i mai etter en god rekke rykter, og det ser ut til at denne andre linjen med mobiler opprettholdes med minst en Google Pixel 4a, som også dukker opp med lekkasjer.

Arrangementet som ble brukt i fjor for å presentere denne nyheten var den tradisjonelle konferansen for utviklere (og de siste årene, for mange flere) Google I / O, som i år var forventet for 12. mai, men ble kansellert (i det minste fysisk) på grunn av COVID-19-pandemien. Venter på å vite om det vil være virtuelle presentasjoner som mange produsenter fortsetter å gjøre, hva for øyeblikket er påståtte lekkasjer og informasjon om hva Mountain View ville ha forberedt i forhold til ny maskinvare.

6 tommer ville bli holdt for et "lite" alternativ på Android

Design ble diskutert allerede i desember, med gjengivelser fra lekkasjer som viser hull på skjermen, ta farvel med den kraftige rammen for den første Pixel a. På baksiden ble en firkantet modul også vist som å følge linjen til Pixel 4, men endre kameraene som den integrerer som vi vil se nå.

De beste mobilene for mindre enn 400 euro (2019): Xatakas eksperters mening

Dermed vil plastbaksiden og fargene (hvit eller svart) opprettholdes, i tillegg til noen bemerkelsesverdige rammer for skjermen og den slående oransje knappen. den fingeravtrykkleser Den vil også forbli på baksiden, uten å fjerne den som i Pixel 4 eller integrere den på skjermen som andre produsenter.

Når det gjelder fronten, er det snakk om en skjerm 5,81 tommer en oppløsning på 1.080 x 2.340 piksler (tetthet på 443 piksler per tomme) og oppdateringsfrekvens på 60 Hz (i motsetning til Pixel 4s 90 Hz). Når det gjelder tilkoblingselementene, er USB-C-porten sett nederst og en 3,5 mm-kontakt øverst.

En mellomtoner med et tilsynelatende diskret batteri

Det som blir snakket om prosessor, er at den ville integrere Sanpdragon 730, følge i forkant av forgjengerne når det gjelder mellomtoner, men bytte til 700-serien og velge en 2019-prosessor og ikke den siste Snapdragon 765G og med 5G-støtte. Det sies å komme med 6 GB RAM og 64 GB baselagring, alle drevet av en 3.080 mAh, som a priori fortsetter å kjenne lite ved å se mulighetene til telefoner med omtrentlige diagonale skjermer som Huawei P30 (6,1 tommer, 3,650 mAh) eller Xiaomi Mi A3 (6,088 tommer, 4,030 mAh).

Pixel 3a integrerte et enkelt kamera, og det ser ut til at dette vil være noe som vil opprettholdes i den nye Pixel 4a. I lekkasjene er det blitt sett en enkelt 12 megapikslers fotosensor akkompagnert av en LED-blits, uten å vite om det vil være ToF, og sikter mot et 8-megapikselkamera for frontkameraet.

Når det gjelder priser, har det vært det velkjente filteret Evan Blass som har tent den veken med en montering av reklameplakater som peker mot en pris på 399 dollar, med hva som ville være det samme som den som hadde Pixel 3a på vei ut. Vi får se om alt dette blir oppfylt i den offisielle lanseringen, og om det er en XL-versjon som vi så i 3a.

Disney + reduserte fra 69,99 euro til 59,99 euro for ett år: begrenset tilbud til 23. mars "src =" https://i.blogs.es/2b2608/dis/original.png

Disney + reduserte fra 69,99 euro til 59,99 euro for ett år: begrenset tilbud frem til 23. mars

del
   
         Google Pixel 4a: alt vi tror vi vet om Googles neste "prute" -mobil