Google Play Music har snart en iPad-versjon

Det er en Google-applikasjon som gjør de samme funksjonene som iTunes for iPhone.

Google vet at bortsett fra millioner av brukere av sitt eget operativsystem, Android, det også er noen få millioner av mennesker som bruker iOS og ikke vil utelate dem. Av denne grunn lanserer den nye applikasjoner og oppdateringer til eksisterende, slik at sistnevnte også kan glede seg over sine tjenester.

Nå antyder ryktene at denne applikasjonen også kan ha sin egen versjon for iPad. For øyeblikket må alle som vil ha det på nettbrettet til det bitte eplet Last ned iPhone-applikasjonen og nyt størrelsen på den, men dette kan endre seg på veldig kort tid.

app-google-play-music-proximamente-ipad-1

Google Play Musikk kan ha en originalversjon for iPad og iPad Mini snart

Fra det som er sett, ville Google Play Music-applikasjonen for iPad være i testfasen og deretter starte den på App Store. Noen skjermbilder har allerede blitt sett der du kan se hva den nye versjonen av appen for Apple-nettbrettet vil omfatte.

Fra det du kan se, ville alternativene og funksjonene i utgangspunktet være de samme som allerede er tilgjengelig i iPhone-applikasjonen, men ville ha et design som passer til den største størrelsen på Apple-nettbrettet og bruken som blir gitt til det.

En Google Play Music-oppdatering for iPhone ble nylig utgitt

Som vi har sagt, har Mountain View-musikkapplikasjonen tilgjengelig omtrent, siden november i fjor på App Store og det lar oss lytte til musikk i streaming direkte fra Apples servere, og det lar oss også laste opp våre egne sanger for å ha dem tilgjengelige hvor som helst.

I desember, bare en måned etter å ha vært tilgjengelig i App Store, ble denne appen oppdatert slik at designen ble fullstendig smeltet sammen med stilen til iOS 7, og en ny oppdatering ble utgitt i mars. for feilretting.

For øyeblikket kan du bare glede deg over den på iPhone gratis, og vi må vente med å glede oss over den på iPad, ser det ut til, og mens vi leser i AppAdvice, litt tid ennå, selv om det ikke virker for mye.

Last ned Google Play Musikk for iPhone

Hvis du ennå ikke har prøvd Google Play Musikk-appen på iPhone (eller iPad, med X2-modus), kan du laste den ned fra boksen som vi etterlater deg på disse linjene. En app å huske på for enhver musikkfan.