free estadisticas Saltar al contenido

Google Spotlight Stories, en ny måte å fortelle historier

abril 26, 2020

Google ga ut Spotlight Stories forrige uke, en ny måte å fortelle historier gjennom "virtual reality", men uten å måtte bruke noen briller som Oculus Rift eller lignende, ganske enkelt med din iPhone og iPad og dette programmet. Vi forteller deg hva det er, og hvorfor du bør laste ned det fra App Store.

Google går et skritt videre i hvordan du kan fortelle historier med Spotlight Stories

Denne applikasjonen er faktisk ikke ny, Den ble utgitt i 2013 som en applikasjon med navnet Spotlight Player og var bare for smarttelefoner Motorola. I mai samme år nådde den Android-enheter, nå når Google har valgt lanseringen på iOS, for iPhone og iPad.

Google går et skritt videre i hvordan du kan fortelle historier med Spotlight Stories

Google Spotlight Stories lar deg se videoer på smarttelefonen eller nettbrettet ditt som om det var et oppslukende og oppslukende miljø, på en veldig lignende måte som det som gjøres med virtual reality-briller som Oculus Rift eller Samsung Gear VR, men uten behov for å bruke disse brillene og i sannhet, uten å være virtual reality.

Applikasjonen bruker bevegelsessensorene til iPhone og iPad for å kunne utforske videoene slik du vil, glede deg over forskjellige deler av filmene og kunne glede deg over å utforske kortfilmene som følger med applikasjonen, som om du var inne i dem og bare var en annen karakter.

Måten å utforske lar deg ikke gjøre bevegelser på filmen, men du kan rotere kameraet 360 grader og observere fra den vinkelen du foretrekker. Som vi sa før, applikasjonen kommer med flere shorts som er spilt inn med denne teknologien, slik at du kan sjekke rett etter å ha lastet ned applikasjonen potensialet den inneholder.

Spotlight Stories-appen for iPhone og iPad inneholder flere shorts

Historiene som følger med applikasjonen er ikke veldig lange, og heller ikke veldig innviklet, men de kan perfekt tjene til å gi deg et inntrykk av hvor langt Spotlight Stories kan gå. Uten tvil virker det som en ny måte å fortelle historier på, og nå må vi bare vente på at forskjellige artister eller regissører skal utforske denne ideen og komme til gode produksjoner.

Vi kan tenke på mange nye måter å glede oss over en film med denne teknologien og snart at den blir utforsket og utnyttet, kunne filmindustrien ta en ny retning. Vi etterlater deg en video som bruker lignende teknologi og som kan rotere 360 ​​grader ved hjelp av musen. Selv om den ikke er lik, tjener den til å gi deg en ide om hva iPhone- og iPad-applikasjonen tilbyr.

Dette er forskjellige bilder på en konsert, som du kan rotere 360 ​​grader som du ønsker, uten at videoen mister flyt.

Last ned Google Spotlight Stories for iPhone og iPad

Du kan laste ned Google-applikasjonen fra App Store helt gratis fra følgende nedlastningsknapp som vi tilbyr deg.

Applikasjonen er bare kompatibel med iOS 8 og nyere versjoner og det tar bare opp 16,5 MB lagringsplass. Vi anbefaler på det sterkeste at du prøver det og forteller oss hva du synes om Google Spotlight Stories i kommentarfeltene.

Hvilke verktøy tror du at du kan gi til denne teknologien?

Kanskje er du også interessert i: Beste livsstilsapper for iPhone og iPad