Uncategorized

Google Stadia kunngjør grunnleggerutgaven er utsolgt, men kunngjør et annet tilbud

Fremtiden til videospill kan endre seg radikalt de kommende månedene. Siden Google introduserte Stadia, Informasjonen vi har lært om denne streamingtjenesten har ikke vært liten som kommer i løpet av de kommende månedene. På tidspunktet for kunngjøringen ble Google lagt ut for Stadia Founders Edition, en pakke som tillot deg å kjøpe kommandoen for denne tjenesten til redusert pris, sammen med en Chromecast Ultra for å dra full nytte av spillene som Google vil tilby på denne plattformen. .

Fra den offisielle Stadia Twitter-kontoen har det blitt kunngjort Founders Edition er utsolgt i EuropaMen det betyr ikke at vi ikke kan forutse den endelige lanseringen for å få vår første pakke til å være forberedt på ankomsten av Googles streaming-spillplattform.

Google Stadia Premiere Edition: 3 måneder uten Stadia Pro og Destiny 2

Sannheten er at det er utmerket nyhet å vite at Stadia Founders Edition er utsolgt. Det betyr at det er mange brukere som støtter dette Google-prosjektet og er den beste garantien for at noe vil fungere over tid: brukersamfunnet. Jo mer aktive brukere plattformen har, jo flere vil utviklere bli oppfordret til å lansere titler for denne plattformen, og dermed forbedre opplevelsen og tiltrekke flere brukere hver gang. Det er fisken som biter halen.

Som du kan se i tweeten som er vedlagt over disse linjene, er Founders Edition utsolgt i Europa, men de som er interessert i å skaffe seg en første pakke vil kunne gjøre det med Premiere Edition. Denne pakken, for 129 euro, Inkluderer Google Stadia-kontroller, pluss en Chromecast Ultra, tre måneders Pro-tjeneste og den komplette Destiny 2-samlingen, slik at vi allerede kan spille en tittel samtidig som tjenesten er aktiv.

Om denne tjenesten har vi gitt deg all informasjonen som er blitt offentliggjort, for eksempel prisen som spillene dine vil ha osv. Ideen er flott, og hvis den fungerer så bra som vi håper det kan være en revolusjon nå er det vanskeligere med alternativer som Xbox Pass, som mot en månedlig betaling åpner dørene for en enorm og fantastisk katalog med videospill. Det er som det har, Google har ikke det lett, men vi håper at det kan lykkes i dette markedet ledet av konsoller eller PC-er.

Botón volver arriba

Annonseblokkering oppdaget

Du må fjerne AD BLOCKER for å fortsette å bruke nettstedet vårt TAKK