Google Watch, lansering og rykter

Fra de samme skaperne av Google Glass, som ennå ikke har kommet på markedet til en overkommelig pris eller bestått testene som er gjort i noen deler av verden, nå forventes det at en smartwatch dukker opp. Denne nyheten overrasker oss, for sammen med den forventes det smartklokker fra Microsoft, HTC og Apples iWatch.

Google Smartwatch.

Samsung har allerede tatt sitt andre skritt med Galaxy Gear 2, mens Sony er på Smartwatch 3 og ser ut til å være den mest avanserte (erfaringen) på feltet. Det er ikke vanlig at det ryktes om Google-artikler, men det er så mye informasjon at det allerede er mulig å informere publikum mer spesifikt om emnet.

lansering

På det velkjente nettstedet “Android Police” ble det i 2013 sagt at Google ville ta ut et smartur innen oktober 2013, men som kjent er tiden kommet og absolutt ingenting ble kjent om klokken, noe som skuffet den mest optimistiske om emnet.

Nå, etter nesten et år med kunngjøringen fra det aktuelle nettstedet, kommenterte Wall Street Journal i en av publikasjonene at Google var i samtaler med flere asiatiske tilbydere om hva som ville være lanseringen av en smartklokke. Dette produktet vil starte masseproduksjon de kommende månedene.

Hvis det er blitt sagt at Apple iWatch skulle vises i slutten av 2014 eller tidlig neste år, forventer vi en lansering av Google Watch for samme dato.

Design

MotoActiv-inspirasjon for Google?

Et skjema fra USAs Patent Office, datert mai 2013, viste den intellektuelle utviklingen av hva en smartklokke ville være, samt visse egenskaper ved den. Med dette er det ikke mye mer å snakke, ingen patenterer en ide som denne uten klare intensjoner om å få den til virkelighet på et tidspunkt.

Klokken som er vist på illustrasjonen har to berøringspaneler på hver side av skjermen. Patentet sier at brukere vil kunne ta tak, strekke og bla fra en skjerm med begrenset plass til en annen som vil koble seg sammen, så vi tenker umiddelbart på et samspill med Google Glass.

Det er sannsynlig at arbeidstilen til Google Watch er basert på informasjonskortene som er levert av Google Now, og som vi allerede er ganske kjent med. Det har også vært snakk om å integrere en veiviser i selve klokken.

kjennetegn

Et av de mest åpenbare spørsmålene som er blitt stilt om denne nye smartklokken er basert på operativsystemet den ville bruke, og så langt sier alle at det vil være nødvendig å vente til lanseringen av systemet som vises etter Android 4.4 KitKat, fordi det ville ha Mye smak til det siste fra Google.

Noe av det som har ryktes mye om Google smartwatch er nivået av samhandling med Google Nå, som noen sier at det vil være noe mindre enn “kjernen” i selve klokken.

Tanken ville være at vi kunne snakke direkte med klokken vår, med dette kunne vi sjekke e-posten, se klokka osv. Denne funksjonen kan si at vi trenger synkronisering med en mobiltelefon som støtter denne teknologien, og som gir informasjon til selve klokken (batteriene vil begynne å lide).

Google Smartwatch-integrasjon med Google Glass?

Til nå har batteriet hatt et av problemene som Google har måttet møte i utviklingen av smarwatch. Tilsynelatende ville han lete etter metoder for å redusere forbruket slik at det ikke skjer som de første modellene som kom ut på markedet, som kunne brukes i noen timer og deretter måtte fjernes for å lade dem.

Motorola kunne produsere Google-klokken

Det er blitt sagt at oppgaven med å produsere Googles smartklokke ville være Motorola, datterselskapet til selskapet som nettopp er solgt til Lenovo, som har erklært seg veldig fornøyd med forholdene og har gitt ut noen “drømmer” for produktene. som kommer.

Blant særegenhetene ved Googles smartwatch er det faktum at det ikke er en artikkel som det er verdt å bruke “alene”, siden det ikke ville gitt mye mening i henhold til det som ble kommentert i henhold til egenskapene som er kjent om det.

Mange snakker om integrasjon med en ny generasjons smarttelefon, andre integrerer også den nye SmartGlass i behandlingen … poenget er at 2014-2015 kan være en periode med mange teknologiske definisjoner og hvor folks liv vil slutte å være det det var, helt sikkert.

Husk at Google ikke lenge siden kjøpte Wimm One, som produserte en klokke som ikke har vært så heldig i markedet, men som kunne ha inspirert selskapet.