Googles første Nexus 7-kunngjøring

Googles første Nexus 7-kunngjøring

Google Nexus 7-nettbrettet er allerede på gaten. Og det har ikke vært en rungende fiasko som andre forsøk fra Apples konkurranse, men Det har vært ganske vellykket av brukere.

Husk at prisen på dette nye 7-tommers nettbrettet er 249 dollar for 16 GB-modellen. Han likte det så godt at i Google Play Store, hvor du kan kjøpe produktet, har vært utsolgt i noen dager.

Imidlertid har vi i dag en annen sak å gjøre. Mens Googles maskiner gjør seg klar for en ny enhet enheter, har de hatt ideen om lansere en åpningsannonse på den offisielle Google Nexus-kanalen på YouTube.

Dette er faktisk en annonse som ligner på de som er laget av alle teknologiselskaper, men på flukt fra kontroversen som ble sett i de siste annonseringskampanjene for noen enheter fra Apples konkurranse.

Tittelen din er “camping“, Og bildene taler for seg selv. Det handler om forholdet mellom en far og en sønn under en campinghelg i skogen, og hvordan Nexus 7 kan forsterke båndene på en enkel og naturlig måte. Da kan du glede deg over det:

Hva tror du?. Fint, ikke sant? Selv om sannheten er at det ikke vises noe som ikke kan gjøres med en iPad. Morsom ting er det Nexus 7 har ikke noen 3G-datatilkobling, så du må vente på slutten av videoen for å finne ut hvordan de kan bruke tjenester som Google Maps midt i skogen.

Sannheten er at denne typen annonser tydelig minner oss om FaceTime, der man søker en emosjonell innvirkning på forbrukeren. Hva tror du?

Del denne artikkelen med vennene dine på Facebook, Google+ og Twitter med knappene du finner i begynnelsen av den. Takk skal du ha!

Spor | iDownloadblog