Goophone S5, klonen til Samsung Galaxy S5

Goofhone presenterer en ny klone. Denne gangen er det en imitasjon av Samsung Galaxy S5, som overlater prisen til 220 euro å endre.

Den kinesiske produsenten har ikke vært treg med å lansere en kopi av Samsungs flaggskipsterminal igjen. La oss se hvilke spesifikasjoner Goophone S5.

Goophone S5: spesifikasjoner

Goophone S5 har en 5 tommers skjerm med en oppløsning på 1920 x 1080 piksler. Integrerer potensielt 2-GHz MTK MT6592 åttekjerneprosessor og Mali 450-MP4 GPU. Disse er ledsaget av 2 GB RAM.

Den har også 32 GB internt minne, som kan utvides med microSD-kort. De kameraet er 13 megapiksler med LED-blits og 5 megapikslers front. Batteriet er på sin side 2.800 mAh.

Bilde - Goophone S5, klonen til Samsung Galaxy S5

I tilkobling har 3G og ikke 4G, et punkt der det overlater mye å være ønsket. Ja, det er kompatibelt med 4G-nettverket i Spania. Den har også WiFi 802.11 b / g / n og de typiske inkluderte. Endelig kommer den med Android 4.2 Jelly Bean.

Selv om utseendet er veldig likt, må det huskes at interiøret er annerledes og sikkert ikke kommer noen steder i nærheten av ytelsen til Galaxy S5, og kameraet og andre deler viser heller ikke samme kvalitet. Den mister også Samsungs tilpassede ROM og dens funksjoner.

Goophone S5, pris og tilgjengelighet

Han Goophone S5, som er etterligning av Samsung Galaxy S5, er tilgjengelig for 220 euro i bytte, omtrent 500 euro mindre enn den opprinnelige Galaxy S5. Også som den primitive Galaxy S5, er den tilgjengelig i hvite, svarte, blå og nye gullfarger.

web: Goophone S5

Tabla de contenidos