Gran Turismo 6, vår mening

Gran Turismo 6 Det er en eksklusiv tittel for PlayStation 3, og som all original kjøretittel, ønsket han ikke å forlate PS3 uten en siste eksklusive versjon som lukter et farvel fra det som ville komme Gran Turismo 7 til PS4.

Kazonori Yamauchi er ansvarlig for innfangingen GT6 realismen og adrenalinet ved sportskjøring, og vi kan si at det oppnår dette med stor suksess etter renoveringen av banene, landskapets utseende og til og med håndteringen av bilene.

Det største problemet som GT6 har møtt har vært konkurransen fra andre titler, og det er at selv om vi kan si at den er en av de beste i Gran Turismo-sagaen, er den i noen henseender ganske skuffende. Spor- og bilpakkene er oppdatert fra forrige utgave, det er et nytt brukergrensesnitt og alt, men ting mangler.

Hva er nytt i Gran Turismo 6

Det nye grensesnittet er ikke så veldig bra, selv om det endrer spillerens fokus litt fordi vi har en vertikal meny som lar oss gå fra spillerens “karriere” til “verkstedet” for å forbedre noen ting eller til og med “forhandleren” å kjøpe en bil uten å ta for lang tid.

Strukturen til løpene er praktisk talt den samme, siden vi må fortsette å forbedre ytelsen i klassene for å forbedre resultatet i testene vi gjør, med det vil vi låse opp mesterskap, arrangementer og vi vil også forbedre motoren til våre biler, etc.

Fleksibiliteten til GT6 kommer umiddelbart til syne i den type hendelser vi kan få tilgang til, samt rekkefølgen vi gjør det. Det vi må huske på er at vi vil trenge mange klasser for å kunne få lisenser som lar oss komme videre i spillet, siden læringskurven er høy.

Det gode med GT6 er at måten vi kan avansere i spillet vil avhenge av oss, siden vi kan ta mesterskapet vi ønsker, klassene vi ønsker og kjøre den type kjøretøy som passer oss, uten å måtte bruke “muskel biler, for eksempel for å fortsette i spillet.

Noen av tilleggene som gjøres skiller seg ut for sin originalitet, for eksempel den døde tiden vi må treffe kjeglene i tidsbegrensning eller å måtte fullføre Nurburgring-banen med begrenset drivstoff er noen av tingene, uten å kommentere at du kan kjøre i Måne.

Nye Gran Turismo 6 biler

Når det gjelder bilene som er tilgjengelige, har Gran Turismo 6 mange, mange som summen kan komme til 1200 uten problem – et beløp som slår noen annen tittel. Utover klassikerne som vi alltid har sett i franchisen, finner vi moderne hatchbacks, 4 × 4, suvs, supersport og flere andre.

370z-gt6 (600x337)

Uten å spille for mye kan vi ha biler i garasjen vår som 2008 Fiat 500, Range Rover Evoque og til og med en Nissan GT-R Nismo GT3 fra 2013, men hvis du vil ha Ferrari, McLaren og Lamborghini, må vi begynne å spille litt mer .

Det vi så i GT5 likte vi mye, men endringene som ble observert i GT6 er imponerende, og forklaringen er enkel, skaperne hadde hjelp av profesjonelle dekkprodusenter Yokohama, samt sportsfjæringsbedrifter til å forstå bedre måte hvordan kjøretøyer beveget seg på.

I begynnelsen av kjøreturen virker det som om kjøretøyet lett mister balansen, mer enn det vi la merke til i GT5, selv om vi, når vi ser repetisjonene, innser at karosseriet og dekkdriften viser det motsatte, det er mer realistisk ikke noe mer enn vi trodde.

Det er vanskelig å tenke på hvordan det ville føles å kjøre en Lotus Elise eller en Corvette ZR-1, men uten tvil om at troverdighetsnivået til denne simulatoren bringer oss ganske nær virkeligheten, spesielt når du har et ratt med avansert ForceFeedback som G27. fra Logitech.

Grafisk kvalitet på Gran Turismo 6

I den grafiske delen Gran Turismo 6 er for PS3 hva var God of War 2 for PS2, en teknisk seier som applaus var verdt. Det mest åpenbare kjøpet vil være Forza 5, men det er også visse omfang som må gjøres i denne forbindelse da det hele tiden kjører på 60 fps under oppløsning på 1080p. Kan Forza tilby det samme?

Selv om scenariene i tittelen for Xbox 360 virker noe bedre fungert – inkludert belysning – er detaljene i GT6 at tittelen er blitt fornyet med komplekser som Madrid, Roma og London i et suverent detaljnivå.

Nivået på bilene er ekstremt bemerkelsesverdig, så mye at det ofte er vanskelig å skille dem fra de virkelige modellene i reklame. Nivået på polygoner vi ikke har, så vi kan ikke gjøre sammenligningen med Forza 5, men det vi ser er at de virker reelle.

Gran Turismo 6 har et utmerket grafisk nivå, har en prisverdig håndtering av kjøretøyene og en overraskende mengde biler for alle. Kjørestrukturen har forbedret seg dramatisk, og sporene inkluderer Silverstone, Willow Springs Wilderness og Mount Panorama-kretsen, så hva er galt med spillet?

Problemet med Gran Turismo 6 er i sin realisme, selv om det høres motstridende ut. Forza 5 tilbyr oss å begynne å spille umiddelbart med supersportbilene som alle ønsker, mens GT6 tvinger oss til å starte med en beskjeden Honda Fit. Fordi det er en ekte racersimulator og ikke kan levere alt så raskt, må du lære å kjøre en Fit til det ytterste for å dra nytte av en Ferrari.

GT6 er en ekstraordinær kjøresimulator, men den har ikke svimmelheten som oppnås med Forza 4 eller 5. Når vi kommer til de flotte GT6-modellene, kommer magien tilbake til hendene våre og forskjellen blir praktisk talt ikke oppfattet, men for mange fortsetter den i gjeld.

Vi må vente med å se hva de gjør for PlayStation 4, for hvis de allerede forbereder den, skulle den nye versjonen komme ut i 2014, som sikkert vil endre alt vi har kritisert her og vil være en verdig rival til Forza, en tittel vi vil snakke om i noen øyeblikk også.