Gran Turismo 7 vil bli utgitt for PS4 før Driveclub

Det er uheldige nyheter for PlayStation 4-fans, men det må antas at Driveclub blir forsinket og ikke kommer ut de neste månedene som planlagt, i stedet Gran Turismo 7 ville gjøre et overraskende utseende på Sonys neste generasjonskonsoll.

Gran Turismo 7 for PS4

Som rapportert av Sony selv, har Driveclub returnert til designstadiet, og derfra vil den ikke komme ut før neste år, ser det ut til, mens Gran Turismo 7 vil ikke bli forsinket lenger og vil synes tilgjengelig tidligere enn mange tror med en totalrenovering sammenlignet med den siste kjente utgaven for PS3.

I følge uttalelsene fra Kazunori Yamauchi i samme 2013, ønsker de ikke å vente lenge på at den nye generasjonsversjonen skal være tilgjengelig for spillere, så det er veldig sannsynlig at i 2014 vil spillet komme ut i den kommersielle utgaven.

Tegnene på misnøye for tiltaket som ble gjort med Driveclub, står i kontrast til det vi har sett hos fans av Gran Turismo 7, som allerede er ivrige etter å se endringene som er inkludert i tittelen, og hvordan de drar nytte av egenskapene til PS4-maskinvaren.

Driveclub for PS4

Et av aspektene som har gjort det mest ubehagelig er mangelen på engasjement for brukere som har klarert ny generasjons konsoller, siden det ikke er den første tittelen som er forsinket og som plager mye. Vi så hva som skjedde med de etterlengtede vakthundene, som ble forsinket da vi så majesteten til GTA V og den manglende karakteren den led av … men hvilken nytte er den forklaringen til en fanatiker?

Driveclub ble fakturert som et av headlinespillene for PS4-utgivelsen og er nå forsinket til 2015, så de som stolte på E3-tilståelser i 2013, kaster bort tiden sin og deler av investeringen som ble gjort. Husk at i kampen med Microsoft og Xbox One spilte Driveclub en ledende rolle i de som valgte å tro Sony-forslaget … men når det går, vil det ta tid å bevæpne deg med tålmodighet.

Forslaget om et racingspill som Gran Turismo, foran den innovative DriveClub, lover en søt ventetid for de som forventet å se et “Test Drive” -spill for PlayStation, men det for øyeblikket ikke er så lett å markedsføre – problemer ikke kommentert av kilden. Forhåpentligvis vil Gran Turismo bringe gode nyheter til fansen … ellers vil det være de som til og med bytter franchise.