free estadisticas Saltar al contenido

Grand Theft Auto: Vice City, det nye iPad-spillet fra Rockstar

marzo 26, 2020

Du kan nå glede deg over den nyeste Rockstar-tittelen på iPad-en, den er den praktfulle Grand Theft Auto: Vice City. Dette fantastiske spillet vil frakte deg til 80-tallet, Miami, hvor du må reise deg blant de kriminelle mafiaene for å bli nummer én. Denne nye iOS-installasjonen av det legendariske Play Station-spillet kommer med oppdatert grafikk og er også fullt tilpasset Retina Display. Måten du spiller på vil tillate deg å nyte på en fantastisk måte fra skjermen på nettbrettet ditt siden kontrollene er fullt tilpassbare.

Grand Theft Auto: Vice City

Grand Theft Auto: Vice City for iPad har kommet for å feire 10 år siden den første tittelen. Denne opplevelsen merkes, grafikken er forbedret kraftig, og belysning og tegnet modellering er helt ny. Strender, sumpe, elegante nabolag, selve byen blir levende rundt deg.

Den nye Grand Theft Auto for iPad lar deg bruke bilradioen på en veldig spesiell måte. Lag din egen spilleliste, og du kan lytte til den fra radioen til hvilken som helst racerbil som du tar, må du ganske enkelt navngi det som VICECITY og velge stasjon platen.

Kontrollene er også forbedret, og et nytt mål og skyte-modus er opprettet. I dette nye avdraget også kan du tilpasse kontrollene og tilpasse dem i henhold til spillmodus. Du må tilpasse dem fordi spillet i kampanjemodus er langt, med mange timer med moro.

Grand Theft Auto: Vice City for iPad er en universell applikasjon, og med en enkelt betaling kan du glede deg over spillet også på din iPhone. Også denne gangen spillet er fullt iCloud-kompatibelt og du kan lagre spillene dine for å fortsette senere på hvilken som helst av enhetene dine.

Her er Grand Theft Auto: Vice City-video for iPad:

Grand Theft Auto: Vice City er et iPad-spill som du husker godt etterpå. Takket være det vil du ha mange timer med moro, og kampanjemodusen som den inkluderer er fantastisk, det vil få deg til å overvinne oppdrag etter oppdrag med timer med uendelig vice. Uthev to veldig viktige ting om den nye GTA, kompatibiliteten med iCloud og muligheten for å tilpasse kontrollene til din smak. Vi ble overrasket over at spillet er kompatibelt med den første generasjonen iPad, men vi er veldig glade, vi har testet den på en iPad 2, og den kjører som en fabel. Den er også kompatibel med den nye iPad Mini, og skjermen er optimalisert med iPhone 5.

Del dette flotte iPad-spillet med vennene dine på de mest populære sosiale nettverkene med knappene du finner i begynnelsen av artikkelen. Tusen takk!