apple educacion ipad, MacBook airpods

Gratis AirPods når du kjøper en iPad eller Mac? Ja, det er Apples kampanje som går tilbake til klassen

apple utdanning ipad, macbook airpods

Apples kampanje til Back to Class er fremmet i år og kommer med spennende forbedringer. Denne typen markedsføring er designet slik at studenter og lærere kan fornye Apple-enhetene sine med en rabatt, og også med en gave, i dette tilfellet noen AirPods.

Normalt begynner denne kampanjen i juli måned og går i flere uker gjennom sommeren, men av en eller annen grunn har Apple bestemt seg for å få den opp i år, og den er allerede tilgjengelig i USA. Selv om vi ikke ser disse tilbudene reflektert på nettstedet Apple Education i Spania, er det forventet at de kommer i løpet av de neste timene eller dagene, vanligvis tilbudene i USA ligner de tilbudene vi ser herI det minste er det slik det har vært i andre år. Vi vil oppdatere denne oppføringen i tilfelle kampanjen kommer til Spania eller vi vil publisere en ny artikkel.

Gratis AirPods når du kjøper Mac eller iPad

Som vanligvis skjer med denne type kampanjer, ga Apple i forrige år bort Beats-hodetelefoner, ikke alle iPad-modeller deltar i kampanjen, iPad-inngang og iPad mini er utelatt, og Apple vil ikke gi deg noen AirPods når du kjøper dem. Resten av iPad og Mac kan imidlertid glede seg over denne nye kampanjen, og når du kjøper dem vil du få AirPods helt gratis.

For å kunne gjøre det, må du gå inn på Apple-nettstedet for utdanning student eller lærer, kan du få en betydelig rabatt på din nye iPad eller Mac, og hvis du også venter på markedsføring av AirPods er aktiv, vil du få noen i gave.

ipad pro airpods

Det kan interessere deg | 10 triks for å forbedre MacBook-batteriets levetid

Akkurat nå i USA tilbyr Apple tre alternativer, uavhengig av enheten de kjøper: AirPods 2 helt gratis sammen med din nye Mac eller iPad, noen AirPods 2 med trådløs ladetaske for $ 40 mer eller AirPods Pro for $ 90 mer, velger du før du fullfører betalingen du ønsker.

Dette er Mac og iPad som deltar i kampanjen:

  • MacBook Air.
  • 13-tommers og 16-tommers MacBook Pro.
  • iMac.
  • iMac Pro.
  • iPad Air.
  • iPad Pro.

Alle disse enhetene har allerede en utdanningsrabatt, som er tilgjengelig hele året, men nå du kan få noen AirPods i gave, et veldig bra tilbud som forbedrer seg fra tidligere år. Selv om Beats er gode enheter, foretrekker de aller fleste kjøpere AirPods. Du kan også ta med annet tilbehør med betydelig rabatt, inkludert 20% på AppleCare +. Ikke glemme det gratis året for abonnement på Apple TV +.