Uncategorized

GRATIS apper og spill denne helgen for iPhone og iPad er disse

Den har kommet, ja. Vi snakker om helgen så varm og i tillegg til et av de mest etterlengtede innleggene fra våre følgere, gratis apper og spill i en begrenset periode. Vi liker å kunne oppfylle dine ønsker!

Utvalget vårt for i dag lørdag og søndag søndag er variert og vil sikkert ikke forlate deg likegyldig. Det er derfor jeg Vi anbefaler at du laster ned dem så snart som mulig, så du ikke vil savne dem. Skynd deg før tilbudene går ut, de varer i kort tid!

Det kan interessere deg | Alle land der Apple Pay er tilgjengelig

Calendarium – I dag

En helt annen kalender, siden den inkluderer et mangfold av både historisk og astronomisk efemeris. Læring er mulig takket være applikasjoner av denne typen.

Kilde: App Store

Dogo – favorittappen til hunden din

Trenger din trofaste allierte litt trening? Vil du at jeg skal adlyde deg og følge ordrene dine? Prøv Dogo, med treningsprogrammer for ditt mest elskede kjæledyr.

Vekttap, trene motivasjon

Du må komme i harmoni og sommeren er over meg. Du er i tide, sikker på at du er, men du må søke. Med denne appen og hypnose som en vanlig tråd du vil bli motivert for det, ikke bare vil du være komfortabel med bildet ditt, men du vil få helse.

Linia

Et puslespill som setter deg helt på prøve, og blir med farger i rekkefølge for å kunne fortsette, men med omhu beveger disse seg seg, og det er ikke lett. Linia sikrer deg gode øyeblikk med moro.

Dyp søvnhjelp

Vi avslutter med denne som vil hjelpe deg med å sove godt, nå som det koster mer med varmen. Ideell for voksne og barn, sikrer at drømmen din er lettere å oppnå.

Og med dette utvalget av apper og spill sier vi farvel til deg som ønsker at disse appene har vært til din smak og interesse. Vi er tilbake på mandag med flere programmer til din iPhone og iPad gratis, svikt oss ikke!

Botón volver arriba

Annonseblokkering oppdaget

Du må fjerne AD BLOCKER for å fortsette å bruke nettstedet vårt TAKK