Uncategorized

GRATIS apper og spill for iPhone og iPad vil glede deg

Hver dag tar vi en fei gjennom App Store for å se hva som er applikasjonene og spillene som blir gratis for en tid. For i dag har vi forberedt oss en god gruppe av dem de vil ikke koste deg penger, og vi sammenstiller her.

De er alle for iPhone, iPad og iPod touch. Ikke gå glipp av disse mulighetene og sett dem på enheten din så snart som mulig, tilbudene går ut om noen timer. Vi viker for de som tilsvarer i dag.

Det kan interessere deg | Finn festival: de siste nyhetene fra Spotify som vi ønsker å se på Apple Music

Apper og spill fra 25. juli

Bakgrunn For Harry Potter

Hvis du er en fan av Hogwarts-sagaen, kan du ikke gå glipp av denne applikasjonen, som gir deg noen flotte bakgrunnsbilder for enheten din. Aguamenti!

Bildetekstideer for Insta & SC

Bli inspirert når fyll bildene dine med innhold på sosiale nettverk som Instagram, Snapchat, Twitter, Tumblr, Facebook, Tinder eller Bumble. Ideelt hvis du vil overraske daglig og tiltrekke oppmerksomheten til dine følgere.

Kilde: App Store

Baby Pics – Photo Editor

En fotoredigerer spesialisert seg på øyeblikk så spesiell som graviditet, amming og foreldre. Oppdater sosiale nettverk med alt dette programmet kan gjøre for deg.

Kilde: App Store

23-i-1 Mini Watch-spill

En appbombe, ikke mindre enn 23 minispel å glede deg over gratis, mangfoldet av dem er enormt, så du har garantert moro.

Kilde: App Store

Algebra Touch

Forfrisker intuitivt og enkelt innhold og vanligste algebrabegrep. Enten du er student eller trenger å lære nye ting, vil Algebra Touch kunne hjelpe deg.

Kan du få 11 – Enkelt morsomt puslespill gratis spill

Vi avslutter med et puslespill, som alltid er aktuelt. Kombiner farger og tall og se hva som skjer. Vi advarer, det er veldig vanedannende!

Kilde: App Store

Botón volver arriba

Annonseblokkering oppdaget

Du må fjerne AD BLOCKER for å fortsette å bruke nettstedet vårt TAKK