Uncategorized

Gratis apper og spill for tirsdag er disse, dra nytte av dem nå!

Som hver dag har vi allerede vårt daglige forslag om applikasjoner og spill som blir betalt, men som blir gratis i noen timer. Det interessante er at du ikke utsetter nedlastingen og kan du ha dem på enheten din så snart som mulig, tilbudene utløper snart.

Så lenge vi ikke sier noe annet, alle disse applikasjonene de er gyldige for iPhone og iPad, som er mye bedre når det gjelder å dra nytte av tilbud. Et perfekt trekk! Vil du kjenne dem allerede? Vi viker for dem uten ytterligere forsinkelse.

Det kan interessere deg | Ta kontroll over WhatsApp-grupper med de siste nyhetene!

Gratis apper og spill fra 3. juli

Stort foto

Kan du forestille deg uendelig zoom? Med Big Photo kan du øke størrelsen på øyeblikksbildene dine, zoome inn på en del og å kunne glede seg over dem i stor skala. Veldig nyttig og med utmerkede rangeringer.

Kilde: App Store

Skee-Ball Plus

Dette spillet vi vet at du vil like, kombinerer dyktighet og fingerferdighet sammen med litt hell. Det beste er at du allerede har det, som er gratis. Og den fartsfylte musikken som følger med spillene dine.

Montezuma

Puslespill inspirert av den aztekiske verden, veldig godt verdsatt og med 100 nivåer. En utfordring for sinnet, bare egnet for spillere med autentisk romlig visjon.

Kaleidomatic

Skal du retro? Se for deg en helhet kalejdoskop festet til kameraet på din iPhone eller iPad. Med denne applikasjonen er det mulig, og resultatene vil ikke slutte å forbløffe deg, det ser ut til at du reiser til en annen dimensjon. Nyt tilbudet!

Artist Impresso

Hvis lidenskapen din er fotografering og impresjonistisk billedkunst, er du heldig. Gå fra å ha noen bilder til ekte malerier med denne populære stilen fra 1800-tallet. Det beste av alt, det er gratis i sin helhet.

Kilde: App Store

Husk å besøke oss hver dag vil du være oppdatert med alle disse toppappene og spillene som du kan ha gratis. Vi vil vente på deg!

Botón volver arriba

Annonseblokkering oppdaget

Du må fjerne AD BLOCKER for å fortsette å bruke nettstedet vårt TAKK