Uncategorized

GRATIS apper og spill kommer bare noen timer for din iPhone

Hvis du trodde at du i dag skulle bli uten å vite vårt forslag om gratis apper og spill i en begrenset periode, har du ikke rett. Vi er tydelig på at det er en av favorittdelene våre! Det er en stor glede å kunne glede seg over disse appene, lommen lider ikke noe, og du får de beste gratis applikasjonene.

Så gå over forslaget som vi har utarbeidet for siste torsdag i september, velg alle de du liker mest og last ned de som interesserer deg. Vi er glade for at du liker dem!

Det kan interessere deg | Høsten har kommet og med det disse bakgrunnene for iPhone

Apper og spill fra 27. september

Topfitness: Fitness Guide

Å opprettholde kroppen, kjenne til dens funksjon og hemmeligheter og å kunne sette dem ut i livet når du trener, er nå mye bedre med denne applikasjonen. Oppdag nye treningsrutiner og gjør deg klar.

Kilde: App Store

World Conqueror 4

Vis dine strategiske ferdigheter, ditt ønske om å vinne ** kamper som den i Stalingrad eller kampanjer i Nord-Afrika ** Ditt sinn må dominere troppene og hjelpe dem til å vinne.

R 的 ​​球 (Ball Rides)

Veldig morsomt spill der du må håndtere en ball, gi den bevegelse og få den til å gå gjennom hullene, men uten å berøre veggene. Hvis du gjør det, er det på tide å begynne på nytt. Prøver du det?

Word Swag – kule skrifter

Du har sikkert mange bilder som vil være mye bedre med noen tekster. Her finner du skrifter av mange typer for å inspirere deg og gjøre virkelige underverker. Tør du å prøve det?

økonomisk kalkulator

Hvis du vil ha alle funksjonene du kan forestille deg i en kalkulator, her bringer vi denne orientert til finansverdenen. Last ned applikasjonen akkurat nå, Det koster vanligvis 22 euro og i dag vil det ikke koste deg noe.

Kilde: App Store

Botón volver arriba

Annonseblokkering oppdaget

Du må fjerne AD BLOCKER for å fortsette å bruke nettstedet vårt TAKK